Cancel culture: De ce globalistii sunt inculti?! Colajul “ironic” privind declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin, postat de Ambasada SUA la Kiev, devoaleaza de fapt prostia diplomatilor americani!  

Ambasada SUA în Ucraina a postat, marți, un colaj de imagini ce s-a intentionat sa fie  “ironic” la adresa declaratiilor de drept istoric si de drept international, facute, luni seară, de președintele rus Vladimir Putin, privind recunoașterea independentei republicilor autoproclamate Donețk și Luhansk si separatiste fata de Ucraina, prin vointa populara.

Colajul foto, neinsotit de nici un mesaj sub forma de text, reprezinta două catedrale, o mănăstire și o biserică ridicate în Kiev între anii 996 și 1.108. În dreptul fiecăreia dintre acestea este postată o imagine dintr-o pădure, însoțită de numele Moscova, cu trimitere la faptul că această localitate, actuala capitală a Rusiei, a apărut abia la mijlocul secolului XII. Improvizatia postata de diplomatii americani a fost postata dupa ce Vladimir Putin a denuntat faptul că Ucraina este o creație bolșevică si a reiterat adevarul istoric ca regiunile din estul Ucrainei sunt foste teritorii rusești.

Mesajul de ridiculizare a esuat din start, devenind un bumerang. Diplomatii americani care l-au postat nu au stiut ca Rusia Kieveana sau Rusia Mica a fost leaganul istoric al etnogenezei poporului rus, care ulterior a construit Rusia Mare, cu capitala la Moscova, oras care este capitala Rusiei si azi. In perioada Rusiei imperiale, capitala a fost la Sankt Petersburg. De ce cand nu sunt tendentiosi, diplomatii americani sunt ignoranti? Raspunsul este cel de anulare a culturii (in engl. cancel culture), un fenomen cultivat de globalisti, care sunt evrei, responsabil fiind rasismul absolut al iudaismului. Iudaistii sunt alergici la argumentele culturii, care le desfiinteaza pretentiile rasiste, caraghioase si de nesustinut potrivit carora ar fi un “popor ales” sa fie “stapan” al tuturor neamurilor si peste intregul pamant! Fenomenul cancel culture este larg raspandit in USA si in UK.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: