Consecinta antirusismului, care este o dezinformare corecta politic: „Dumnezeii” globalisti vor reveni cu picioarele pe pamant la fel de dur ca cei comunisti

Cred ca este rezonabila acceptarea ideii ca a canta in struna antirusismului este similar cu o dezinformare corecta politic.

Cand sursa dezinformarii corecte politic din astfel de cazuri isi ia productiile false drept adevaruri, este inevitabila decalibrarea deciziilor sale privind evenimentele si mediul.

Liderologic, efectul dezinformarii corecte politic este o rupere fatala de realitatea inconjuratoare, locala si globala.

Cea mai buna speta de acest gen din istoria relativ recenta il reprezinta comunismul, cu falsele lui „succese marete” si liderii comunisti care se credeau „cei mai iubiti fii” ai popoarelor lor, de contrariul carora cei in cauza au fost ultimii care au aflat, lucrurile stand exact pe dos.

Globalismul Statelor Unite ale Americii este undeva in spate, dar foarte aproape, daca nu cumva o va lua cu pas mari inainte. In orice caz, falsitatea pretinsului filoamericanism (sau filoglobalism) a atins proportii nemaiintalnite, iar revenirea cu picioarele pe pamant va fi la fel de dura.

https://www.contributors.ro/putin-vrea-un-razboias/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: