In fum de “iarba” si cu dans “lipala”: Un discurs de manipulare conjuncturala?

Date istorice si circumstante actuale privind Kenya ma indeamna la prudenta in legatura cu discursul lui Martin Kimani la ONU, in contextul crizei geopolitice din Ucraina. Inainte de a fi reprezentantul Kenyei la ONU, Martin Kimani este reprezentantul personal al presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta. El este fiul primului presedinte Jomo Kenyatta, al carui clan a fost instalat la putere de britanici, pentru a le perpetua interesele in fosta lor colonie. Prin reteaua de institutii kenyene asa-zise”independente” si “nationale”, tesuta si controlata de britanici, Kenya continua sa fie de facto o colonie a Imperiului Britanic.

“Independenta” Kenyei a fost unul dintre multele spectacole geo/politice, puse in scena de Marea Britanie, prin care dominatia coloniala britanica de tip hard a fost inlocuita cu una soft, cu institutii amagitor “democratice”. De fapt, Uhuru Kenyatta este un fel de “Robert Mugabe”, fostul dictator sangeros din Zimbabwe, o alta fosta colonie britanica, jucata pe aceeasi scena de spectacole geopolitice  pe care s-a jucat si piesa “independentei” Kenyei.

Petrecerea crunta, cu fumat de iarba si dans ‘Lipala” peste mese, pe care fostul presedinte african al SUA Barack Obama a facut-o la Nairobi, in 2015, impreuna cu presedintele Kenyei Uhuru Kenyatta, prietenul si  chiar coetnicul sau, Obama avand radacini kenyene, a fost un ritual inchinat zeului lor comun, al canibalismului rasist si religios. Pana la acea data, pe rugul kenyan al canibalismului rasist si religios fusesera jertfite numeroase victime din randurile albilor si crestinilor. De o violenta irationala si oribila a fost atacul rasist din 2013 la un centru comercial din Nairobi, care s-a soldat cu numerosi morti si raniti din randurile populatiei albe, incluzand copii albi, femei albe si barbati albi. In acest mediu de fapte si conotatii rasiste, discursul lui Kimani la ONU a fost foarte probabil o tentativa de manipulare conjuncturala, scris de globalistii egomaniaci si fara compasiune de la Londra. 

[Pentru neuitare: “Scrisori din Est: Războiul globaliştilor pentru palestinizarea ucrainenilor” (33)]    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: