Rușii îl vor sanctifica pe Putin: Vladimir cel Mare

Dupa ce, in 1963, globalistii cuibariti in SUA l-au asasinat pe presedintele american John F. Kennedy, acum, vor sa faca acelasi lucru cu presedintele rus Vladimir Vladimirovici Putin.

Asasinarea lui Putin a fost sugerata de senatorul globalist Lindsey Graham, ca urmare a operatiunii militare speciale ruse in Ucraina, care a neutralizat planul SUA de a o coloniza. Scopul scuza mijloacele e o constanta politica a globalistilor, care vor sa  fie stapani globali.

Casa Alba a negat initial că ar avea intentii criminale anti-Putin. Dar Joe Biden practic le-a confirmat, sambata, in discursul de la Varsovia, in care a spus ca Vladimir Putin “nu poate ramane la putere”, cerand implicit recursul la forta, la asasinat politic sau lovitura de stat.

Putin ar putea fi inlaturat de la putere exclusiv printr-o solutie nedemocratica. Prestigiul si increderea de care liderul rus se bucura din partea poporului sau sunt imense. Liderul rus si neamul rus se contopesc ca mental colectiv si aspiratii, cu identitatea si interesele Rusiei.

Ce vrea Putin in Ucraina? Foarte probabil, el vrea sa rezolve cel putin doua probleme mari si late: (1) sa starpeasca neonazismul, care deopotriva ii tine la pamant pe rusi si ucraineni; (2) sa elimine amenintarea existentiala ca vecina Ucraina sa fie baza SUA impotriva Rusiei.

Ce vrea Putin in Rusia? Modernizarea! Acesta e cuvantul cheie si totodata de linie. Putin vrea modernizarea Rusiei, de o maniera semnificativa ca a lui Petru cel Mare, tar al Rusiei intre 1682 si 1725, deci 43 de ani! (Inca un indiciu ca o durata mare poate fi si mareata!).

Dar modernizarea este imposibila fara iesirea din robia dependentei “occidentale”, care de fapt e o plasa de paianjen cu falsa acoperire, in care globalistii isi prind victimele. Se insala profund cine crede ca modernizarea politico-economica insemna sa importi sistemul politic si modelul economic ale SUA, astfel croite ca doar globalistii sa  castige si ceilalti sa piarda.

Unii ii zugravesc lui Putin un viitor negru. Parerea mea este diferita. Aici, ii multumesc lui Joe Biden pentru un singur lucru, ca libertatea sa de exprimare neingradita, cu care si-a tinut discursul de la Varsovia, a incurajat libertatea nestingherita de exprimare a tuturor.

Opinia mea liber exprimata este ca Vladimir Putin se va retrage, dupa ce toate obiectivele operatiunii speciale din Ucraina vor fi indeplinite si securizate. Va demisiona, pentru o binemeritata odihna si scrierea unor asteptate memorii. Mai mult, intrevad ca dupa stingerea vuietului, posteritatea rusa il va sanctifica pe Putin drept Vladimir cel Mare.

[Pentru neuitare: “Scrisori din Est: Războiul globaliştilor pentru palestinizarea ucrainenilor” (39). Luni, 28 martie 2022]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: