O lovitura dura, data blazonului colonial britanic: Rusia a decis sa interzica intrarea premierului Regatului Unit, Boris Johnson, pe teritoriul rus

Premierul britanic Boris Johnson, capul executiv al caracatitei coloniale reprezentate de Imperiul Britanic, de ieri si de azi, sub forma neocoloniala, a fost trecut pe lista neagra a Federatiei Ruse. El se face vinovat de acte ostile deschise impotriva poporului rus si a statului rus, vizand izolarea internationala a Rusiei si inabusirea economiei ruse, cu impact asupra vietii sociale si economiei mondiale.

Rusia a anunţat sâmbătă că interzice intrarea pe teritoriul său pentru premierul britanic Boris Johnson, ministrul de externe Liz Truss, ministrul apărării Ben Wallace şi alţi zece membri ai guvernului şi politicieni britanici. ”Măsura a fost luată ca răspuns la campania mediatică şi politică care vizează izolarea Rusiei pe plan internaţional şi crearea de condiţii propice pentru înăbuşirea economiei” naţionale, a transmis Ministerul rus de Externe, intr-un comunicat.

Intrigile si actiunile internationale ale Londrei, de subminare a Natiunilor, tin de specificul si geneza globalismului in Anglia, care viza sufocarea oricarei Natiuni care statea in calea cresterii globale a Imperiului Britanic. Globalismul a inceput in Anglia o data cu aducerea pe tronul tarii a lui Wilhelm de Orania, in 1689, impreuna cu care Nobilimea Neagra s-a mutat de la Amsterdam la Londra. Incepand din acel moment, niste insule care abia se vad pe harta lumii au inceput sa creeze si sa conduca un imperiu mondial, care nu era Imperiul Britanic, ci Imperiul Globalistilor Evrei. In 1290, regele Eduard I a expulzat evreii din Anglia, dar dupa razboiul civil englez (1642-1646), Oliver Cromwell le-a permis sa se intoarca, in 1655, dupa ce l-a decapitat pe regele Charles I Stuart, in 1647, pentru ca se opunea revenirii evreilor in Anglia. De atunci, evreii controleaza strict Regatul Unit si isi transmit puterea genealogic, ajunsa acum in mainile lui Boris Johnson. Tot de atunci, poporul nativ britanic moare cate putin in fiecare zi, sugusat de evrei, fapt vizibil si in disparitia proverbialelor bun simt si calm englezesti si inlocuirea lor cu tupeul si isteria evreilor. Raul provocat Rusiei de Boris Johnson este marca globalista.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: