Ucraina trebuie sa-si schimbe numele in Kraina si sa redevina un nucleu pentru securitatea Orientului

Opiniile emotive nu pot estompa sau anula realitatea ca „u-krainenii” sunt de fapt rusi. Rusii kraineni (de margine) vor trebui sa-si schimbe numele in Kraina, ca rusi de „margine”, abandonand artificiosul Ucraina, creat de austro-ungari in Marele Razboi, pentru a le induce ideea falsa ca sunt diferiti de rusi si a-i insela sa lupte fratricid impotriva Rusiei.

Etnonimul ucraineni si statonomenul Ucraina (statonomen, din lat. status, cu sensul fr. état, si lat. nomen) au fost apoi adoptate de britanici, in acelasi scop manipulativ, dupa ce, in 1918, decidentii imperialo-coloniali de la Londra le-au trasat krainenilor niste granite arbitrare, intre care au inglobat mase mari de populatii, de europeni in vest si de rusi in est. Daca adevarul conteaza si nu este cenzurat, trebuie spus ca amestecul demografic numit Ucraina, dupa aceleasi linii geopolitice diriguitoare pe care le vedem in Statele Unite si in Marea Britanie, de asasinare politica, economica si identitara a populatiilor indigene, reprezinta o amenintare pentru Europa, Natiuni si intreaga Lume.

Ucraina este de fapt o baza a globalistilor, de unde intentioneaza sa porneasca atacuri de colonizare impotriva Orientului, in primul rand impotriva Rusiei vecine, care – alaturi de China, la care se poate adauga si India, aceste ultime doua tari reprezentand circa jumatate din populatia Lumii -, este unul din cele mai importante bastioane de rezistenta, de aparare si de afirmare libera, nesubjugata de globalisti, a popoarelor orientale, din care facem parte.

https://www.contributors.ro/patimile-ucrainei/comment-page-1/?unapproved=495244&moderation-hash=efa7cb72b8094c6a8316a1421b514581#comment-495244

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: