Glonţul unei pandemii din vecini ne-a trecut pe la ureche: După atacul biologic asupra Chinei, devenit pandemic, globaliştii planificau un atac similar împotriva Rusiei, din Ucraina, de ei nazificată

Generalul canadian Trevor Cadier a fost arestat de trupele operatiunii speciale ruse in Ucraina, când încerca să fugă din buncarele combinatului ”Azovstal”, incercuit, din Mariupol.

Trevor Cadier a condus laboratorul biologic nr.1 din Ucraina, unde 18 persoane au lucrat cu virusuri letale, epidemice. El a fost transportat la Moscova, pentru a fi deferit justiției.

Echipa asasinilor epidemici a lui Trevor efectua in Ucraina experimente virusologice, in scop de razboi biologic, care fara indoiala era planificat macabru impotriva Rusiei vecine.

Finantarea, coordonarea si decizia privind experimentele cu virusi epidemici si folosirea acestora contra populatiei civile erau sub decizia, coordonarea si finantarea globalistilor.

Culmea grotescului este ca, in tot acest timp de laborator al crimei, lumea era constransa si manipulata sa-i deplanga si sa-i inarmeze pe neonazistii din Ucraina, care puneau la cale o noua pandemie, dupa cea lansata din China. S-ar putea spune ca glonţul unei pandemii ne-a trecut pe la ureche.

https://flux24.ro/un-general-canadian-prins-de-rusi-in-timp-ce-incerca-sa-fuga-din-azovstal-el-ar-fi-condus-un-laborator-biologic-secret/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: