Amprente la Kremlin ale sincronicității dintre evrei, naziști și baza antirusă din Ucraina: Anatoli Ciubais, fost consilier al lui Vladimir Putin, a fugit în Israel!

Vladimir Putin si Anatoli Ciubais/ Sursa: Kremlinul susține că nu este interesat de soarta consilierului lui Vladimir Putin care a fugit din Rusia

Toate evaluarile de securitate ale Rusiei privind grava si inacceptabila amenintare pe care baza globalista antirusa din Ucraina o reprezinta la adresa fiintei sale nationale este  cu prisosinta confirmata de evenimente, punct cu punct.

Exista o uimitoare sincronicitate intre evrei, nazisti si baza lor antirusa din Ucraina. Amprente ale acestei graitoare sincronicitati au inceput sa apara inclusiv in Rusia. Sincronicitatea sau urzeala timpului este o relatie intre mai multe actiuni diferite care sunt in rezonanta si interfereaza, sugerand o cauza sau ordonare comuna, ca la un puzzle.

Ei bine, una din amprentele acestei urzeli in timp, facute de evreii globalisti si neonazistii azovisti prin transformarea in comun a Ucrainei intr-o baza anti-Rusia, a iesit recent la iveala, la Kremlin! Anatoli Ciubais, consilierul lui Vladimir Putin și-a dat demisia și a fugit din țară, in Israel, ca „protest”, chipurile, fata de războiul din Ucraina.

De fapt, acest infiltrat de globalisti la cel mai inalt esalon al puterii ruse nu a facut decat sa se inscrie perfect in ciclul evreiesc obedienta-dizidenta, binecunoscut, in care in prima etapa castiga increderea, prin exces de zel, apoi trece la nivelul urmator, al dizidentei, pentru a provoca o criza.

Cine este Anatoli Ciubais? El este cunoscut drept arhitectul privatizărilor ce au avut loc în Rusia după destrămarea Uniunii Sovietice, adevarate megajafuri din avutia natiunii ruse, din care au rasarit oligarhii, multi dintre ei, se pare ca si cei mai mari, fiind evrei. Ciubais i-a oferit lui Putin prima slujbă la Kremlin la mijlocul anilor ’90 și inițial a salutat ascensiunea sa la putere în 2000, cu speranta secreta, dar neadeverita, ca-l va corupe si-l va face omul sau, de la varful Kremlinului. El a ocupat o serie de mari demnitati, printre care si pe cea de șef al cancelariei președintelui Boris Elțin. La 22 martie a fost vazut la Istanbul, retrăgând bani de la un bancomat. Apoi, a fost văzut pe un aeroport israelian.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: