„Am intalnit si evrei prosti”: In ciudata propaganda antirusa a SUA pe tema razboiului Rusiei in U-kraina, globalistii isi prezinta dorintele drept „informatii”!

Propaganda antirusa a SUA privind razboiul Rusiei in U-kraina este atat de evident rupta de realitate, cu efecte atat de diferite de cele scontate, ca IQ-ul autorilor pare dicutabil.

Analizand rusofobia jewmericana, perceptia ca stupiditatea este exceptia sau, ma rog un fel de rara avis, m-a facut sa exclam „Am intalnit si evrei prosti!”. Am parafrazat invers titlul filmului iugoslav „Am întâlnit țigani fericiți”, din 1967, al regizorului sârb Aleksandar Petrović, o fictiune filmica plina de dramatism, in care fericirea pare sa fie o exceptie.

S-a remarcat deja ca a devenit o constanta de inselare ca serviciile de informatii americane sa prezinte Casei Albe si opiniei publice propriile lor temeri si/sau dorinte, privind razboiul din U-kraina, sub denumirea falsa de „informatii”.

De pilda, „informatiile” ca Rusia va face de 9 Mai, Ziua Victoriei asupra nazistilor, o parada militara la Mariupol, in care sa defileze si prizonierii ucraineni, au fost de fapt doua lucruri de care CIA si Casa Alba s-au temut foarte mult.

Dar mai inselatoare sunt dorintele SUA – evenimente care doresc sa se intample la adversari, chit ca aceste dorinte sunt bazaconii – despre care spun ca sunt „informatii”.

Luni, cand la Moscova era parada si transmisiile de la fata locului aratau unitatea deplina dintre liderul politic si fortele armate, precum si masivul suport popular de care se bucura Vladimir Putin, iar la Washington Joe Biden urmarea cu o stare de spirit opusa evenimentul, agenti globalisti s-au gandit sa arunce cu murdaria unor fake-uri in sarbatoare.

CNN a relatat, citand un înalt oficial american al apărării, ca SUA au „informații anecdotice” că militari ruși și ofițeri de diferite grade, chiar până la nivel de batalion, refuză să respecte ordinele de a avansa în noua ofensivă din Donbas, în U-kraina. Scribul care a redactat sintagma „informații anecdotice” si-a debilitat singur creatia lingvistica, anecdota fiind o povestire hazlie, o picanterie de regula de salon sau de pahar, in care realitatea sau credibilitatea nu e nicidecum punctul forte. E clar ca asa-zisa „informatie” reflecta o pura dorinta subiectiva. Pe de alta parte, acest fake in scop de manipulare exprima si o temere, frica de o noua si puternica ofensivă a fortelor ruse in Donbas. Cat de prosti pot fi acesti globalisti sa conceapa asa idiotenie, dar si sa aiba asteptarea iluzorie ca cineva sa puna botul la o asemenea gogomanie?!   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: