Rusofobie irationala si paroxistica: Geopoliticianul evreoamerican Henry Kissinger cere Occidentului sa aiba o pace rece cu Rusia, dupa razboiul din U-kraina

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25546706-henry-kissinger-occidentul-nu-poate-intoarce-relatia-avut-anterior-rusia-spune-folosirea-armelor-nucleare-vladimir-putin.htm

Evreul american Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA (1973-1977), acum in varsta de 98 de ani, a dat de pamant cu multilateralismul si suveranismul. Mai ca nu a aberat ca acestea sunt „antisemite”, ca Jacques Attali, pentru ca sunt diferite de unilateralismul si scopul globalist evreiesti.

Într-un interviu pentru Financial Times, Kissinger a pretins, parand rupt de diplomatie si de lume, că Occidentul – cat a mai ramas sau va ramane din respingatoarea labarteala geopolitica a SUA, sub acoperirea de „Occident” – nu se poate întoarce la relația pe care a avut-o cu Rusia înainte de război. El dezvolta o rusofobie irationala si paroxistica, ca un sindrom de paranoia geopolitica, care trebuie lecuita.

Kissinger nesocoteste sensibilitatile si reactiile legitime de securitate ale Rusiei, care se confrunta la granitele sale cu amenintari grave si palpabile din partea NATO si a SUA. Aceasta amenintare anti-Rusia si anti-Est e cauza cauzelor operatiunii militare speciale a Rusiei in U-kraina, unde, prin lovitura de stat din 2014, globalistii au restaurat nazismul.

Europa trebuie sa aiba propriul ei proces de constiinta si de reflectie, pentru a se disocia net de revigoratorii nazismului. Cine sprijina politic si militar regimul neonazist de la Kiev este un complice al nazistilor, actuali si istorici. Europenii sa nu mai repete complezenta initiala, din interbelic, fata de pretentiile lui Hitler, care au escaladat cu razboiul mondial, sa nu se mai lase antrenati de activatori oculti ai nazismului.

In mod cert si lumea in ansamblul ei va intra cat de curand intr-un proces de clarificare si va iesi din amagirea urzita de globalisti. Este absurd si cu consecinte economice dintre cele mai grave pentru cele mai multe natiuni sa pretinzi ca Rusia sa fie scoasa din unitatea organica a economiei globale. Ar fi o operatie care ar ucide sau invalida intregul. Razboiul rece perpetuu pe care il vrea Kissinger nu se deosebeste cu nimic de revolutia permanenta a lui Trotki, ele sunt comparabile ca surse majore de crime, jafuri si abuzuri internationale. Deja asa ceva se intampla, prin confiscari ilegale ale activelor Rusiei, faptuite talhareste de SUA, la care ii instiga si pe altii. Prejudecatile genealogice ale lui Kissinger sunt vizibile si in comentariile sale globaliste privind alianta sino-rusa, despre care afirma negationist ca „este impotriva intereselor celor doua tari” si ca „nu este o relatie permanenta”. Anacronicul diplomat, dupa moda veche a razboiului rece, a mai spus că Occidentul nu poate accepta folosirea armelor nucleare de catre Rusia, cu care aceasta a amenintat intr-o situatie existentiala, daca va fi atacata. Dar nici macar cu acest prilej Kissinger nu a condamnat bombardamentele atomice ale SUA asupra Japoniei, nejustificate militar, pentru care niciodata nu au cerut scuze poporului japonez.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: