Diplomația globalistă, manifestare fățarnică față de uciderea de către israeliți a jurnalistei palestiniene

Info si foto: Washingtonul, „profund deranjat” de „intruziunea” poliției israeliene la funeraliile lui Shireen Abu Akleh

Iudaistul Antony Blinken, seful diplomatiei globaliste a SUA – care s-a dat drept „covidat” pentru a nu veni in Europa la reuniunea G7, de vineri si sambata din Germania, un posibil indiciu ca i s-a terminat combustibilul pentru sustinerea ilogica a nazistilor de la Kiev – a avut, vineri, o reactie formala fata de uciderea de catre israeliti a jurnalistei palestiniene Shireen Abu Akleh, in Cisiordania ocupata.

Blinken a declarat ca SUA sunt „profund deranjate” de „intruziunea poliției israeliene” la funeraliile jurnalistei. Politistii evrei i-au lovit cu brutalitate pe palestinienii care purtau sicriul jurnalistei ucise. A fost cât pe ce ca barbaria iudeilor să rastoarne profanator sicriul palestiniencei. Aceasta ultragiere fizica a moartei si a ritualului funerar de catre evrei a indignat, fulminant, intreaga lume civilizata.

In mod complicitar, Antony Blinken nu a condamnat crima geopolitica si rasista a evreilor, atacul lor armat impotriva presei, ocuparea ilegala a teritoriilor palestiniene si regimul iudaist de apartheid nazist. El le-a eludat inacceptabil, in ciuda pozitiei si regulii care il obliga sa condamne incalcarea regulilor. Reactia neconforma a lui Blinken a fost ca despre o moarte naturala, spunand ca „fiecare familie merită să-și poată înmormânta cu demnitate și libertate pe cei dragi”. Un indiciu ca globalistii utilizeaza valorile si institutiile lumii civilizate ca pe niste scuturi pentru atrocitatile lor, exact ca nazistii de la Kiev care folosesc scuturi umane in razboiul din Ucraina, este ca Antony Blinken a recurs fariseic la declaratia secretarului general al ONU potrivit careia este „profund tulburat” de comportamentul poliţiştilor israelieni. El a obtinut aparenta de conformitate, care in realitate e un scut pentru atrocitati, cu un cuvant schimbat sau nuantat!

Referinte:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: