Zambeste si Zelenski la fabulatiile care ii sunt scrise de globalisti pentru a le citi de pe prompter: Peste 1.000 de localităţi, „recâştigate” de la forţele ruse

Info si foto: VIDEO Zelenski afirmă că Ucraina a recâştigat peste 1.000 de localităţi de la forţele ruse de la începutul războiului

Iata-l pe presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, zambind – gata-gata sa izbucneasca in ras, de la care se abtine cu greu – la fabulatiile pe care speachwritterii evrei i le-au dat sa le citeasca in discursul zilnic, adresat natiei, sambata.

El afirmă că Ucraina a recâştigat peste 1.000 de localităţi de la forţele ruse de la începutul războiului. Nu numarul este comic, ci cuvantul „recâştigat”, care vrea sa transmita ideile de eroism si victorie de o parte si de neputinta si infrangere de cealalta parte. Adevarul, evident pentru logica militara, privind netul si inegalabilul avantaj competitiv si raportul de forte zdrobitor, este ca localitatile in cauza sau cate or fi fost ele in realitate nu reprezinta un scop teritorial militar pentru rusi si nu fac parte din planul operatiunii speciale.

De aceea cand receptionam mesajele lui Zelenski este bine sa nu uitam doua lucruri. Primul, profesia sa si faptul ca face din teatrul de razboi o scena pentru rolurile sale actoricesti. Al doilea, ca discursul sau politico-militar isi are radacinile in tiparele naziste privind cultul mistic al fuhrerului si credinta irationala in victorie. In salutul Слава Україні!/Slavă Ucrainei! sunt topite doua saluturi naziste (The Nazi Salute): Heil Hitler!/Traiasca Hitler! si Sieg Heil!/Traiasca Victoria!. 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: