Blocada dictaturii coloniale si de apartheid a Israelului va salva multe vieți palestiniene

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25629853-muncitor-palestinian-impuscat-mortal-fortele-israeliene-cisiordania-ocupata.htm

Lumea civilizata si opinia publica au luat act cu oroare de o noua crima a tiraniei coloniale si de apartheid a Israelului in Teritoriile Palestiniene. Un muncitor palestinian a fost ucis, duminică, in Cisiordania ocupata, de soldati evrei, abrutizati de rasismul iudaismului si de liderii politici si militari evrei.

Cuvintele de condamnare pasiva nu mai au niciun efect, iar timpul nu mai are rabdare cu crimele evreilor impotriva palestinienilor. Oprobriul trebuie desigur continuat, cu simboluri si modalitati mai persistente si de intensitate – pe aeroporturi unde sosesc lideri evrei, la competitii sportive, manifestari culturale, reuniuni politice internationale etc -, campania Floyd este un exemplu. Dar este nevoie sa se treaca la nivelul urmator, de la pasiv la activ, prin actiuni de izolare politica si blocada economica a tiraniei iudaiste.

Blocada internationala impusa dictaturii coloniale si de apartheid a Israelului va avea un rol de descurajare si de abandonare a barbariei, de conformare in cele din urma la standardele democratiei si civilizatiei. Ea va salva multe vieti palestiniene. Dictatura coloniala si de apartheid din Palestina este mai rea decat fosta dictatura iudeo-comunista din Rusia si din Europa de Est. In mod semnificativ, se implinesc 74 de ani de dictatura coloniala si de apartheid evreiasca in Palestina (din 1948 si pana in prezent), tot atat cat a durat dictatura iudeo-comunista in Rusia (1917-1991). De aceea timpul nu mai are rabdare, nu mai permite ca atrocitatile iudaiste sa se intample. Politica de containment privind iudeo-comunismul (din 1947/1948, operata de Truman), va avea aceleasi efecte de succes in cazul dictaturii coloniale si de apartheid israelite. E in puterea comunitatii mondiale, conjugate cu a poporului israelian, sa-i determine pe liderii politici si militari ai Israelului sa respecte Constitutia statului evreu, ca prevederea constitutionala de „stat democrat” sa reflecte o realitate palpabila, verificabila nu un mit fondator.

    

Evreii, raptori genealogici de teritorii ale „neamurilor” (v. canaan-urile biblice): Evreii au furat masiv din teritoriul palestinienilor. Sirienii ar fi patit la fel, dar i-au salvat rusii. Evreii ii vor ocupa teritorial pe ucraineni, daca nu vor fi salvati de rusi, rudele lor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: