Globalismul îşi reafirmă natura expansivă: SUA exced caracteristicile euroatlantică şi defensivă ale NATO şi îi extind Conceptul Strategic la regiunea sinoindiană

Casa Alba a anuntat, joi, consolidarea naturii expansive a globalismului prin anularea caracteristicilor fondatoare ale NATO privind spatiul euroatlantic si rolul defensiv si extinderea noului sau Concept Strategic la zona sinoindiana.

Anuntul a fost facut de propagandistul globalist John Kirby, recent promovat coordonator al Consiliului Naţional de Securitate al SUA. Practic, Kirby a speculat, in nota sa specifica de denaturare, o retorica americana antichineza de anul trecut, cu ministrii apararii din tarile NATO, pentru a o pune, acum, ca norma executiva in contul aliatilor europeni.

Cu toate ca sinofobia globalistilor se bazeaza pe enunturi false si atribuiri nefondate, acest fapt, desi esential, nu are importanta, intrucat Europa executa orice ar spune SUA. „În urmă cu mai puţin de un an, miniştrii apărării pentru prima dată în cadrul NATO au menţionat China în comunicat”, a spus introductiv Kirby. Apoi, pe aceste „premise”, si-a irupt „concluzia”, la fel de ireala: „Aşadar, se bazează pe ceea ce cândva au fost discuţii şi deliberări cu aliaţii despre ameninţarea pe care o reprezintă China la adresa securităţii internaţionale, mult dincolo doar de regiunea indo-pacifică”.    

Spatiul maritim adiacent Chinei este un legitim spatiu de emergenta maritima a Chinei, in care NATO, delimitat euroatlantic, nu are responsabilitati militare
Expansiunea si suprematia globalistilor in Asia-Pacific iau abuziv in colimator China cu luneta euro a NATO.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: