Zeul căzut, pe scena putredă a Grupului Celor Șapte

Desi toti presedintii americani sunt personajele principale ale summiturilor Grupului Celor Sapte (G7) – de aceea a si fost fondat si subordonat de globalisti, sa ofere SUA cea mai bogata scena mondiala, un mijloc de manipulare globala si o masca pentru unilateralismul american – Joe Biden e cel mai luciferic si incarcat cu energie negativa participant la summitului G7 de la Schloss Elmau, din 26-28 iunie.

Globalistul Biden a venit la summitul G7 din Bavaria cu cele mai belicoase obiective posibile – tintite asupra natiocratelor Rusia si China -, cu intentia de a-i ralia pe ceilalti membri si a face din ei vectori ai politicii globaliste a SUA: (1) să crească și mai mult presiunea asupra Moscovei (de fapt, a sanctiunilor ilegale impotriva poporului rus); (2) să facă propuneri concrete pentru a aborda creșterea prețurilor la energie și alimente (cresteri care se datoreaza sanctiunilor ilogice ale Occidentului, care au provocat crizele energetica si alimentara); (3) să lanseze un parteneriat cu țările în curs de dezvoltare in domeniul infrastructurii (in realitate, vor fi sclaviate, care nu se vor bucura de pozitii si avantaje egale).

Dar Joe Biden este asemenea unui zeu cazut, iar SUA sunt in cadere libera. E de asteptat ca liderii responsabili din G7 sa ia masurile rationale si necesare pentru a-si salva tarile prin „desprinderea” de entitatea care le duce in jos. In plus, scena G7 este foarte putreda, iar ruperea ei este mult mai aproape decat s-ar putea crede. Grupul G7 este totodata nereprezentativ si amoral. Cu o populatie insumata de circa 10% si o suprafata insumata incomparabil mai mica decat cea a tuturor statelor lumii, G7 detine 60% din produsul intern brut la nivel mondial. De unde aceasta bogatie enorma, in mod evident imposibil de realizat din sursa interna ?! Neindoielnic, sursa este externa, prin metode coloniale, financiar-valutare, prin miticele „lanturi de aprovizionare” etc. sunt mobilizate si acaparate resurse gigantice din afara Occidentului, in mare parte din Est. Asa cum este, in prezent, cazul cerealelor slavilor ucraineni (nemaivorbind de cele ale slavilor rusi), pe care globalistii vor sa puna mana, dar la care nu trebuie sa ajunga niciun bob de grau.

Deciziile G7 ar fi ale unei minoritati foarte subtiri pentru o majoritate covarsitoare, ceea ce este inacceptabil, regula de fier a democratiei este majoritatea. E nevoie in mod clar de o reprezentativitate semnificativ imbunatatita, asa cum ofera G20 sau BRICS, care includ China si India, cu populatii imense. Desi planificatorii agendei lui Biden pentru G7 au dat „asigurari” ca nu exista „oboseala” privind sanctiunile si costurile care se intorc impotriva, lucrurile evolueaza exact invers. Datorita politicii economice catastrofale a lui Biden, care a dat de pamant cu legile economiei de piata, politica pe care incearca sa o impuna G7 – nu de alta, dar frica globalistilor este ca cei din Grup care nu-i aplica sanctiunile o vor lua inainte, ceea ce contravine scripturii  lor rasiste „Lumea jos, SUA sus!”, care e sursa lor de „crestere” – a aparut o iritare crescanda fata de SUA, foarte aproape de revolta si spargerea G7. Mocneste ca revolta de pe Bounty!

In prima zi a reuniunii din Bavaria, au aparut si primele diferente in G7. Doar Marea Britanie, Statele Unite, Canada și Japonia au confirmat ca vor interzice importurile de aur din Rusia, o propunere a lui Biden, potrivit unui anunt facut duminica de Downing Street. O abordare diferita e legata si de o opinie americana care sugereaza drept tinta pentru G7 „maximizarea durerii” regimului Putin, ignorand ca durerea va fi si a poporului rus si faptul ca a raspunde unui rau cu un rau si mai mare iese din sfera dreptului international. Exista si rezerve, din ce in ce mai mari, privind continuarea sine die a razboiului, asa cum sustine premierul britanic Boris Johnson, care respinge o solutionare negociata, „acum”, pe motiv ca ar fi o „pace proasta” si ar exista o „oportunitate” ca U-Kraina sa „invinga” Rusia. Dar, ca o ironie a sortii, or poate o urmare a unei informatii pe surse, apropiate de discutiile liderilor occidentali pe tema razboiului (ar fi graitor pentru un deranjament de tipul celui de pe nava britanica Bounty!), duminica, in timp ce G7 era in summit, Rusia i-a „salutat” pe summitisti cu rachete lansate asupra Kievului si asupra altor tinte din centrul, nordul si vestul U-Krainei! O fi priceput Boris Johnson mesajul?… Sau ar pricepe doar daca rachetele rusesti (sau altele, sunt atatia care-i asteapta un pas gresit, pentru a i le trimita pe cap) ar cadea pe Londra?! Probabil ca doar un razboi pe teritoriul Regatului Unit, pana la „ultimul britanic”, l-ar face sa inteleaga ca „razboiul permanent”, pe care virulent il propaga pentru u-kraineni, nu este o optiune pentru un lider sau un popor, ci o inscriere totala in psihologia ultrabelicoasa si ultradistrugatoare a dictatorului mondial Adolf Hitler.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: