Răspunsuri legitime și meritate date comandourilor mercenare și agenților sub acoperire occidentali:  Rusia, atacuri împotriva cuiburilor de globaliști și naziști din centrul, nordul, vestul și sudul U-Krainei

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25648525-prima-reactie-moscovei-dupa-atacul-asupra-mall-ului-din-kremenciuk.htm

Mai multe rachete lansate de Rusia au lovit, luni, un depozit de arme occidentale din orașul Kremenciuk, regiunea Poltava, din centrul Ucrainei. De la explozii ulterioare a luat foc un mall dezafectat din apropiere. Era ziua a doua a summitului G7 din Alpii Bavarezi – uluitor, aici a fost si „Barlogul lupului”, resedinta lui Hitler! -, unde presedintele american Joe Biden si premierul britanic Boris Johnson turau la maximum masinaria de propaganda globalista pentru a demoniza Rusia ca „agresoare” a U-Krainei, sufocata de ei.

Motivul invocat de cei doi globalisti, la care s-a adaugat si nazistul Volodimir Zelenski, un evreu instalat prin lovitura de stat ca presedinte peste slavii u-kraineni, se refera la ceea ce ei numesc „barbaria” slavilor rusi de a apara, in numele co-slavitatii, pamanturile slavilor u-kraineni, in pericol de a fi capturate de globalisti, iar U-Kraina de a fi palestinizata, colonizata dupa „modelul” marsav si ilegal din Palestina.

Facand o comparatie intre razboiul din U-Kraina si cel de-al doilea razboi mondial, se poate spune, cu justificare faptica deplina, ca triada globalista Roosevelt-Churchill-Hitler – in care apartenenta celui de-al treilea evreu a fost clandestina, dar fara indoiala cea mai distrugatoare pentru europeni si rusi, pe care i-a slabit pana la limita care a facut posibila ocuparea militara a jumatate de continent de catre globalisti – s-a clonat ideologic intr-o noua triada maligna, Biden-Johnson-Zelenski. Diferenta e ca ultimul joaca la vedere si pe alta scena, punandu-le in maini celorlalti doi planurile si resursele U-Krainei. La fel a facut Hitler, care l-a trimis la Londra pe adjunctul sau, Rudolf Hess, cu planurile de razboi germane si cu codurile masinii de cifrat Enigma, prin care globalistii au stiut toate miscarile de razboi ale Germaniei.

Privind mallul din Kremenciuk, aparent nu era o amenintare militara si nu avea o valoare de tinta strategica pentru operatiunea speciala a rusilor. Dar situatia se schimba radical si enorm de periculos cand sub masca de obiectiv civil se ascund comandouri mercenare si agenti secreti occidentali. E o o ticalosie obisnuita a globalistilor de a se folosi de oameni ca scuturi umane si de obiective civile ca baze pentru forte speciale sub acoperire, or ca puncte intermediare de depozitare si distributie de armamant. Lucrurile au devenit extrem de ingrijoratoare pentru rusi cand New York Times a dezvaluit ca in U-Kraina actioneaza o rețea occidentală de trupe de comando, in special din Statele Unite, Marea Britanie si Canada, care coordonează fluxurile de arme pentru alimentarea razboiului și agenți americani ai Agenției Centrale de Informatii (CIA) care opereaza în secret în U-Kraina, mai ales în capitala Kiev.

Nu este clar care a fost scopul acestei scurgeri informative in presa, daca a fost o aroganta politico-militara privind controlul informational in teatrul de razboi, un act de constiinta jurnalistica in dezacord cu ingerinta SUA in U-Kraina sau o tentativa de manipulare a adeptilor utopiei privind „victoria” u-kraineana. De inducerea utopiei „victoriei” tin inca alte trei metode de manipulare rusofoba: modelarea perceptiilor privind „criza” de resurse umane ruse (soldati si ofiteri), „criza” de armament modern a Rusiei (care ar determina recursul la tipuri vechi, sovietice) si „criza” de educatie si abilitati tehnice si tehnologice a armatei ruse. Substratul acestor manipulari pentru u-kraineni e: „Hai, hai, luptati, inca si inca si veti invinge!”.

O asemenea informatie strategica privind ostilitatea occidentala fata de rusi nu putea sa ramana nefolosita de catre fortele operatiunii militare speciale a Rusiei in U-Kraina. Mai ales cand se lucreaza cu materialul clientului! Intetind cercetarea militara si culegerea de informatii de la slavii u-kraineni – care nu sunt idiotii utili ai globalistilor, pana la urma este vorba de integritatea pamantului slav, indiferent in ce granite slave s-ar afla, dar in niciun caz in mainile agresorilor „canaaniti”, aflati la vanatoare de oameni si teritorii in Est. Asa s-a aflat ca informatiile NYT despre comandourile si agentii occidentali din U-Kraina  se confirma pe teren, fiind identificate o serie de obiective civile u-krainene care erau de fapt baze ale globalistilor.

Reactiile Rusiei nu s-au lasat asteptate. Rachete ruseşti au lovit în weekend capitala u-kraineană pentru prima dată după câteva săptămâni, vizand obiective militare presemnalizate local. Structura teritoriala de putere a regimului nazist de la Kiev a semnalat o intensificare a atacurilor cu rachete ruseşti în toată ţara în weekend, cu o serie de regiuni lovite departe de linia frontului, de la Liov, în vest, şi Hmelniţki (centru-sud), până la Jitomir, Cernigov şi Kiev, în nord. În sudul ţării, Nikolaiv (Mikolaiv) şi Odesa s-au numărat printre zonele lovite. Luni, a fost bombardat si Harkov, al doilea oras ca marime, dupa Kiev. Toate tintele din teren au fost identificate si indicate de populatia civila u-kraineana. Adevarul e ca nu exista un razboi real intre slavii u-kraineni si slavii rusi, care sunt un corp comun, u-krainenii fiind ochii si urechile rusilor. Din acest motiv, niciodata globalistii nu vor obtine in U-Kraina victoria dupa care jinduiesc. Confruntarea reala e intre slavi si globalisti. De aceea, globalistii nu vor ocupa niciun centimetru din pamantul slav. Si cu cat razboiul va dura mai mult, cum tin mortis globalistii prin teoria Biden-Johnson a „razboiului permanent”, cu atat vor fi dislocati cat mai multi globalisti si trimisi de unde au venit. Indubitabil, slavii vor invinge!

 

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25644946-nyt-retea-occidentala-trupe-comando-activa-ucraina-agenti-cia-opreaza-secret.htm
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25648730-sua-imping-ucraina-ucida-masa-civili-ambasador.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: