Frica si oprire la Talk TV politic: Cum ar reactiona ca premier Liz Truss la rachetele Rusiei lovind Londra

Liz Truss reacționează, speriata si panicata, după ce o persoană a leșinat în platoul emisiunii tv la care participa/ Foto: Captură video Twitter

O proba netrucata de personalitate puternica si de incredere o reprezinta reactia calma la incidente, fara frica si panica. Au fost cazuri celebre cand, in timpul unor incidente, unii politicieni sau actori si-au continuat discursurile sau rolurile.

O dezbatere în direct între cei doi candidaţi rămași în cursa pentru Downing Street, Liz Truss şi Rishi Sunak, s-a oprit brusc, marţi seară, când s-a auzit o bubuitură puternică în studio. Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună.

Ministrul de Externe Liz Truss a fost vizibil speriată si panicată. Un „vultur” al continuarii si inarmarii razboiului din U-Kraina, ea nu a mai fost atat de „curajoasa”. Dupa felul cum a reactionat la incident, se poate anticipa reactia Lizei Truss ca prim-ministru daca rachetele hipersonice ale Rusiei vor lovi Londra, ca raspuns la provocarile necugetate si in forma continuata ale globalistilor britanici.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: