Somerul de lux Boris Johnson, o tinta a bataii de joc internationale: Prim-ministru al U-Krainei sau sef al NATO, propuneri zeflemitoare de locuri de munca!

Incet-incet, premierul britanic demisionar, Boris Johnson, care a scandalizat si inauntru’ si in afara tarii sale, a ajuns intr-o pozitie meritata, de tinta a batjocurii internationale.

 

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25701522-ucrainenii-semneaza-petitie-pentru-acorda-lui-boris-johnson-cetatenia-ucraineana-pentru-instala-premier-kiev.htm

O petiție ironică pentru a-i acorda britanicului Boris Johnson cetățenia u-kraineană și a-l face prim-ministrul țării a strâns puțin peste 2.500 de semnături zeflemisitoare, la câteva ore după ce a fost publicată, marți, pe site-ul oficial de petiții al U-Krainei, relatează Reuters. El a fost luat in ras pentru ca-i „iubeste” atat de mult pe u-kraineni incat sustine razboiul lor impotriva rusilor „pana la ultimul u-krainean”!

 

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25701442-putea-boris-johnson-urmatorul-secretar-general-nato-argumentele-pro-contra.htm

O alta oferta ridicola de loc de munca pentru Boris Johnson se refera la functia de mare responsabilitate de sef al NATO! Evident, ii sunt luate in deradere pulsiunile globaliste de a incalca caracteristicile de alianta defensiva si euroatlantica ale NATO, de a face din ea o organizatie de razboi globala!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: