Discursul premierului ungar Viktor Orbán la Tușnad (RO): Răsad de șovinism ungar în ghiveci european

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/discursul-integral-al-lui-viktor-orban-la-tusnad-in-care-acesta-profeteste-finalul-suprematiei-occidentale-aceasta-epoca-se-apropie-de-sfarsit-4221608?fbclid=IwAR2w3yygnhhl7tRXLzrElL67stZzm0jKxsK1LsJO2ZneHjTJfujL8UroGqk

Multe reacții din străinătate au acuzat de rasism discursul premierului Ungariei, Viktor Orban, rostit sambata trecuta in Romania, la Baile Tusnad. Realitatea este ca aceste acuzatii nu contin niciun dram de adevar, pentru simplul motiv ca toate natiunile europene sunt de rasa alba, iar discursul lui Orban s-a referit la Europa, nicidecum la alte continente.

Acuzatiile de rasism par ale unor analfabeti politici. Cei din tara, in mod cert. Ei nu stiu definitia rasismului, care sustine superioritatea unei rase. Istoric, sunt doua cazuri probate de ideologii rasiste, iudaismul si nazismul. Ignorantii nu stiu ca a te opune unei migratii ostile, de stramutari agresive de populatii de alta rasa in spatii geoclimatice apartinand altei rase, in scopuri geopolitice, de falsificare rasiala, e un drept sacru, la identitate, proprietate si securitate colective.

Privind acuzatiile de rasism din strainatate, este o cu totul alta problema. Ele sunt o inselatorie a mainstream media, cainele de paza al ordinii mondiale globaliste. Este o abatere a atentiei internationale de la tentativa globalistilor de a-si mentine ordinea oribila prin anularea diversitatii rasiale si uniformizarea rasiala, pe care pot sa o domine mai usor.

Toate enunturile lui Victor Orban despre demografie, migratie si gen, privind Europa, sunt corecte. La fel si denuntarea tezei manipulatoare a zapadnicilor ca Europa ar fi de „rasa mixta”. Adevarul – pe care Orban il dezvaluie cu bisturiul unei analize chirurgicale de profunzime – este ca europenii nu sunt de rasă mixtă, ci un amestec de popoare de aceeasi rasa, care trăiesc în propriile lor patrii europene. El este in beneficiul general european, dar si pentru toate neamurile pamantului, care isi iubesc identitatile si patriile, refuzand sa devina rase mixte. Europenii nu vor sa devina o rasa mixta, cum incearca globalistii sa-i proceseze geopolitic, prin atacuri pe identitate si normalitate. Migratia ilegala si agresiva, papusata de globalisti, este o crima geopolitica.

Exista insa in discursul lui Viktor Orban si un germene de sovinism, care nu tine de rasa, ci de etnie. El se refera la vecini, cu care sunt corasiali, dar de care sunt diferiti etnic. Sovinismul este un cuvant pe care globalistii l-au scos ca atare din circulatia politica, dar sensul i l-au transferat nationalismului. E un siretlic, pentru a descuraja rezistenta natiunilor si a trairilor nationale in fata globalismului. Nationalismul are si un sens bun, existential si constructiv, iar o natiune care din aceste puncte de vedere nu este nationalista, adica sa-si apere existenta si sa-si construiasca relatii de buna convietuire si cooperare cu vecinii, va dispare mai devreme sau mai tarziu. In schimb, sovinismul nu are nimic bun, ațâța ura și dușmănia între națiuni și popoare, propaga ideea superiorității unei națiuni asupra altora, este naționalism extremist. Exact aceasta esenta a afirmat-o Viktor Orban la Tusnad. El i-a comparat pe romanii care purtau bannerul „Transilvania, pamant romanesc” cu „drogatii de pe podurile Budapestei”. In finalul discursului, seful guvernului de la Budapesta a spus ritos: „suntem mai buni, mai harnici și mai talentați decât locul în care ne aflăm acum” (pe pamant romanesc). Fara indoiala, prin aceste seminte politice, discursul premierului Viktor Orban este ca un răsad, din pacate de șovinism ungar în ghiveci european.

Citeste si:

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25704126-kelemen-hunor-reactie-dupa-discursul-lui-viktor-orban-sustin-ferm-nu-are-nicio-picatura-rasism.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: