Papusarii rasismului eticheteaza ca „impardonabil” denuntul lui Viktor Orban privind amestecul de rase

Sursa info si foto: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25704299-washingtonul-considera-impardonabile-comentariile-lui-orban-privind-amestecul-rase.htm

Politica globalistilor privind amestecul raselor face parte dintr-o utopie marxist-progresista mai larga, denumita cancel culture. Ea cuprinde si anularea normalitatii, familiei, genului, istoriei, tot ce le sta in cale spre controlul global.

Anularea raselor, considerate inferioare, are un singur castigator, mereu si pretutindeni, evreii, care se considera rasa unica si indipensabila. Pe langa anularea dreptului de proprietate individuala, globalistii urmaresc si nebunia anularii dreptului de proprietate colectiva al raselor si etniilor asupra spatiilor lor geoclimatice de geneza rasiala si etnica. Aceste cadre existentiale vor fi confiscate de evrei.

Aducerea la lumina a acestor scopuri geopolitice ascune ale globalistilor arata si demonstreaza ca amestecul raselor (rasa mixta) este cel mai infiorator rasism posibil. Vazandu-si planurile rasiste globale in pericol, nu intamplator papusarii rasismului au reactionat virulent si anulator la denunturile premierului ungar Viktor Orban privind amestecul raselor.   

Viktor Orban a ținut sambata trecuta, la Baile Tusnad, in Romania, un discurs determinat si argumentat împotriva amestecului de rase, respingând viziunea unei societăți multirasiale sau de rasa mixta. Aceste denunturi ale lui Orban sunt „de neiertat”, au declarat joi diplomați ai SUA.

Ei au numit denuntul lui Orban o „retorica de neiertat”, la mai bine de „75 de ani de la Holocaust”, potrivit lui Ned Price, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, care a citat o declarație a lui Deborah Lipstadt, reprezentantul special al SUA pentru combaterea antisemitismului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: