Oprirea imediata a crimelor si distrugerilor savarsite de agresorii iudaisti in Fasia Gaza si punerea urgenta a palestinienilor sub protectie internationala

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/08/07/video-violente-in-gaza-24-de-morti-inclusiv-sase-copii-sursa-palestiniana-egiptul-incearca-sa-medieze–960641

Crimele iudaistilor in enclava palestiniana Fasia Gaza au dobandit eficienta unei industrii abominabile a masacrului, impotriva unui popor caruia i s-a ocupat patria, care este lipsit de arme si de dreptul legitim la rezistenta si aparare.

De vineri, cand a inceput conflictul, 24 de palestinieni, inclusiv şase copii, au fost ucisi de Tzahal (IDF), armata ideologica a agresorilor iudei, ocupanti ilegali ai unei mari parti a Palestinei, iar alti 215 palestinieni au fost raniti. Intr-o declaratie halucinanta, Yair Lapid, seful politic al entitatii agresoare, care a depasit enorm dimensiunile teritoriale initiale, legale si recunoscute international ale Israelului, a dat frau liber „dreptului” evreilor la crime colective si cuceriri teritoriale impotriva palestinienilor, asigurand ca va face „tot ce este necesar” in acest sens.

Iudaistii de la Casa Alba – diplomatia SUA este condusa de iudeii Antony Blinken, Wendy Sherman si Victoria Nuland – au emis un adevarat „Aggressive Act”, care sustine „dreptul” la agresiune al evreilor impotriva palestinienilor, in genul „Patriot Act” (George W Bush, 2001), care autoriza razboaiele de agresiune al SUA in Orientul Mijlociu. Si de aceasta data, „USA  Aggressive Act” a fost impachetat ca drept la aparare: „Statele Unite cred cu fermitate că Israelul are dreptul să se apere”. Insa adevaratul drept la aparare apartine celor care, locuind pe pamanturile lor, sunt in mod real obiectul agresiunilor, crimelor si jafurilor din partea cuceritorilor de teritorii straine. Evreii le refuza ilegal si iluzoriu palestinienilor dreptul la un legitim stat propriu pentru ca acestia sa nu beneficieze de atributele de drept international ale statalitatii. Dar atributele statalitatii decurg din aceleasi atribute sacre si inviolabile ale unui popor. Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a condamnat cu legitima fermitate bombardamentele armatei israeliane în Fâşia Gaza şi a cerut intervenţia comunităţii internaţionale.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: