Evreii de la Amnesty International îl dau în gât pe evreul Zelenski: Scopul e ca Rusia să închidă ochii la genocidul palestinian și atacurile Israelului în Siria?

Sigla mincinoasa a ONG-ului evreiesc: Fasia Gaza e ca un lagar, inconjurat cu sarma ghimpata de Israel, dar pe faclie nu scrie Palestina! Faceti corectura pe firma Amnesty International, scriind Palestina pe flacara inconjurata de sarma ghimpata!

Cata ipocrizie si cinism la evreii de la Amnesty International! Ei au acuzat joi U-Kraina că stabileşte baze militare în şcoli şi spitale şi lansează atacuri impotriva rusilor din zone populate, fără să ceară civililor să părăsească împrejurimile!

Acuzatia evreiasca a starnit o replica furtunoasa din partea evreului Zelenski. Presedintele u-krainean a acuzat Amnesty International că „încearcă să amnistieze statul terorist” rus. Și șeful diplomației de la Kiev, Dmitro Kuleba, s-a declarat „indignat” de acuzațiile „nedrepte” ale ONG-ului evreiesc.

Protestului Kievului i s-a alaturat si Oksana Pokalciuk, șefa biroului Amnesty International Ucraina, care a demisionat, acuzând organizația că a preluat propaganda Kremlinului. Duminica, Amnesty International și-a cerut formal scuze pentru „durerea și furia” provocate de raportul său despre războiul din U-Kraina, dar nu s-a dezis de afirmatiile sale.

Chutzpah-ul (tupeu, in ebraica) ONG-ului evreiesc este imens si inacceptabil, in conditiile in care ONG-ul globalistilor este zero umanitar privind mortii si ranitii palestinieni din Fasia Gaza si Cisiordania. De vineri, evreii ataca Gaza cu raiduri de bombe pentru a-i ucide aspiratia legitima de libertate si de eliberare a teritoriilor palestiniene, ilegal anexate de Israel.

Dupa cum se vede, liderii evrei de la Tel Aviv si Ierusalim sunt pentru evreii de la Amnesty International o prioritate absoluta si neconditionata, comparativ cu liderul evreu de la Kiev. Totusi, de ce a recurs Amnesty Intarnational la aceasta manarie, in detrimentul lui Zelenski si in favoarea rusilor?! Aceasta lucratura evreiasca pare sa fie un proiect de gheseft geopolitic, ca Rusia sa inchida ochii la genocidul palestinian savarsit de evrei si la atacurile ilegale ale Israelului in Siria.

Referinte:

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25721620-amnesty-international-isi-cere-scuze-pentru-durerea-furia-provocate-raportul-sau-despre-razboiul-din-ucraina-dar-nu-dezice-documentul-care-infuriat-kievul.htm

https://www.newsbuzau.ro/stiri-internationale/50888-amnesty-international-acuza-ucraina-ca-stabileste-baze-militare-in-scoli-si-spitale-si-lanseaza-atacuri-din-zone-populate-fara-sa-ceara-locuitorilor-sa-paraseasca-imprejurimile

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: