Globalistii isi reafirma esenta patologica de microbi ai dezbinarii natiunilor: Antony Blinken, turneu în Africa pentru „contracararea influenţei Rusiei”

Antony Blinken, seful diplomatiei globaliste de inselare a natiunilor, a inceput, duminică, un turneu de agitprop în Africa pentru „contracararea influenţei Rusiei”. El viziteaza Africa de Sud, Republica Democratică Congo şi Rwanda.

Intr-un turneu de anul trecut pe continentul african, seful orchestrei de propaganda globalista Blinken a vizitat Kenya, Nigeria şi Senegal pentru „contracararea influentei Chinei”. Prin astfel de vizite si scopuri geopolitice, globalistii isi afirma functia existentiala maligna de microbi ai dezbinarii natiunilor, prin care se reproduc si stapanesc lumea.

Antony Blinken va face luni la Pretoria anunturi ideologice sforaitoare, privind „noua strategie a SUA pentru Africa”. El va arata „ţărilor africane că au un rol geostrategic vital şi că sunt aliaţi esenţiali în cele mai arzătoare probleme ale timpului nostru, de la promovarea unui sistem internaţional deschis şi stabil la lupta împotriva efectelor schimbărilor climatice, a insecurităţii alimentare şi a pandemiilor globale”, spune un comunicat al Departamentului de Stat.

De remarcat ca tarile africane nu au cazut prada amagirilor globalistilor, dezbinatori ai natiunilor, pentru a le stapani si jefui. Africa de Sud este membra a BRICS, alaturi de Rusia, iar tarile africane au refuzat sa condamne operatiunea Rusiei din U-Kraina. Liderii Uniunii Africane au fost la Moscova in iunie si au discutat cu presedintele Vladimir Putin problema revenirii cerealelor U-Krainei si Rusiei pe pietele mondiale.

Tările africane importă peste jumătate din necesarul lor de grâu din U-Kraina si Rusia, iar seceta cumplita din acest an, cea mai mare din ultimii 40 de ani, este cea mai grava amenintare de foamete endemica pentru africani. Iata asadar ca tarile africane se hranesc cu cerealele rusilor si kievorusilor, nu cu vorbele mincinoase ale speculantilor globalisti. La randul ei, China a făcut investiţii semnificative în infrastructura de pe continentul african şi, spre deosebire de ultraipocrizia Statelor Unite, nu le-a cerut acestor state standardele gumilastice de democraţie si drepturile omului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: