O replică justificată și usturătoare, dată globalistului Antony Blinken, în Africa: Nimeni nu susține războiul din U-Kraina, dar trebuie să fim la fel de îngrijorați de ce li se întâmplă oamenilor din Palestina

Lumea vede cu dezaprobare spectacolul arogant si milenarist al globalistilor, care se cred „alesi” sa fie „stapani” mondiali si obliga natiunile si guvernele lor sa li se supuna.

In esenta lui, scopul final proiectat si implementat de globalisti este o sclavie cu fata umana, cu mult sos toxic, din cuvinte false ca libertate, democratie, drepturile omului.

Insa e in crestere numarul liderilor, statelor, chiar al oamenilor simpli, care li se opun si le denunta pretentia stupida de a le prescrie si a-i conforma ce sa faca sau nu.

Un episod semnificativ din acest nou trend de delimitare de globalisti a avut loc in Africa, unde Antony Blinken se afla in turneu de „contracarare a influentei Rusiei”.

Șeful diplomației SUA, Antony, Blinken, a afirmat, luni, in Africa de Sud, că dacă Rusiei i se permite să intimideze U-Kraina, să invadeze și să captureze teritorii fără să i se opună nimeni, atunci ar fi „sezon deschis” în întreaga lume.

Contrar asteptarilor sale, ca auditoriul sa cada pe spate de admiratie sau sa i se prosterneze in semn de supusenie, lui Blinken i s-a dat o replica justificata si usturatoare.

Șefa diplomatiei de la Pretoria, Naledi Pandor, a declarat la rândul său, la conferinta de presa cu Blinken, că nimeni în Africa de Sud nu susține războiul din U-Kraina, dar că normele dreptului internațional nu sunt aplicate în mod egal.

„Ar trebui să fim la fel de îngrijorați de ce li se întâmplă oamenilor din Palestina, așa cum suntem în legătură de ce li se întâmplă celor din Ucraina”, a punctat Pandor.

Lectia data lui Blinken pe continentul african este simptomatica pentru iesirea din mutenia, intimidarea sau aprobarea necritica privind declaratiile SUA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: