Zelenski, o idee bună, dar aplicată cui nu trebuie

Sursa info si foto: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25724135-zelenski-face-apel-occident-isi-inchida-granitele-pentru-rusi-timp-traiasca-propria-lor-lume.htm

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat într-un interviu pentru Washington Post că închiderea granițelor pentru turiștii ruși este „cea mai importantă sancțiune”.

Zelenski cere această soluție dacă Rusia continuă să „anexeaze” mai multe teritorii ucrainene. El a a motivat si a dat si un termen, spunand că rușii ar trebui „să trăiască în propria lor lume până când își vor schimba filosofia”.

Ideea unei lumi izolate ar fi buna daca tinta si contextul nu ar fi gresite. Rusii isi iau inapoi pamanturile istorice, iar U-Kraina nu este o victima, ci un agresor care are teritorii de stransura, luate de la rusi, polonezi, romani si ungari.

Mare parte din populatia acestor teritorii nu e nici slava, nici europeana. E din secta trufasa si acaparatoare a lui Zelenski, globalisto-nazista, care alcatuieste o baza de mercenari anti-Rusia, pe teritorii kievoruse si ruse. Iudeo-comunizarea Rusiei a fost posibila prin infiltrarea globalista a acesteia. Rusia a redevenit o tinta a distrugerii, prin infiltrarea circulara a globalistilor in tarile din jurul Rusiei. 

Prin urmare, globalistilor ar trebui sa li interzica accesul pe teritoriile natiunilor, ca sa traiasca exclusiv in lumea lor, cu resursele lor si din munca lor, cel putin un timp, pana isi vor abandona filosofia antiumana si se vor integra in umanitate.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: