Asasini si sabotori britanici si americani, infiltrati in U-Kraina: Mercenarii globalistilor care ucid rusi si kievorusi trebuie eliminati de populatia locala

Farsa sinistra prin care globalistii se declara parteneri si aliati ai U-Krainei, dar de fapt din ascuns ii provoaca plagi, trebuie sa ia sfarsit. Acoperirea sub care asasinii si sabotorii globalisti se plimba liberi de a face rau pe teritoriul u-krainean trebuie sfasiata. Ei sunt tinte legitime si necesare ale slavilor rurici, din Est, uniti si solidari in fata expansiunii Vestului Salbatic.

Agentii britanici si americani ucid u-kraineni ca „tradatori” si provoaca distrugeri civile populatiei locale pe care le pun in contul rusilor. Ei ucid si rusi u-kraineni, crime pe care le prezinta instigator ca savarsite de „partizani” u-kraineni.

Acesti nonslavi criminali si distrugatori ai slavilor kievorusi si rusi nu traiesc in vid si nu sunt invizibili. Ei se afla printre u-kraineni si circula sub ochii lor pe teritoriul u-krainean, mananca hrana u-krainenilor si beau apa u-krainenilor, dorm in casele u-krainene. Toate acestea trebuie sa le fie ostile.

Asasinii si sabotorii britanici si americani din U-Kraina pot fi opriti si eliminati de populatia slava locala. Globalistii nazisti de la Kiev se tem de acest lucru inevitabil, dar de ce ti-e frica nu scapi. Temerea a fost evocata de adjunctul sefului Departamentului operațional principal al Statului Major General, Oleksii Hromov, la o conferința de presă.

„Există suspiciuni că, în ajunul Zilei Independenței Ucrainei, Rusia ar putea provoca moartea unor cetățeni străini, cu scopul de a demoniza Forțele Armate ale Ucrainei și de a implica definitiv Belarusul în ostilități”, a declarat Hromov. Pentru lichidarea asasinilor si sabotorilor globalisti nu este nevoie de rusii din Rusia. Acest rau globalist poate fi lesne si total curmat de populatia slava locala, de u-krainenii insisi.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/de-ziua-independentei-ucrainei-rusia-ar-putea-provoca-moartea-unor-cetateni-straini-in-scopul-demonizarii-fortelor-armate-ale-ucrainei–presa-ucraineana-_2509865.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: