Concertul de peste Canal: Ce orăcăie broscoiul râios Ben Wallace este propagandă de război irațională

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25729432-putin-pierdut-pariul-invazia-rusiei-incepe-esueze-este-improbabil-reuseasca-vreodata-ocupe-ucraina-oficial-britanic.htm

De peste Canalul Manecii, se aude zilnic un concert britanic geopolitic, ca de batracieni aflati in sezonul de imperechere. Ca o rana esculenta, ministrul britanic al apararii Ben Wallace isi oracaie propaganda de razboi irationala.

Temele propagandei lui Wallace privesc manipularea in scop razboinic a u-krainenilor, carora le livreaza iluzii, ca Rusia „incepe sa esueze” in operatiunea din U-Kraina si este „improbabil să reuşească vreodată” sa o „ocupe”.

Precum inselatorul „Lawrence al Arabiei”, agentul britanic care, stimulandu-le revolta impotriva turcilor, i-a prins pe arabi in capcana imperiului Londrei, acest „Wallace al U-Krainei” ii agita in acelasi scop pe kievorusi contra rusilor. Legat de Lawrance, interesant este ca la incorporare i s-au descoperit „cicatrici pe fese” si ca i se facuse „circumcizie”. Era o practica oribila a globalistilor, sa provoace frustrari enorme celor pe care voiau sa-i controleze mental si sa-i foloseasca in scopuri marsave. Nu este exclus ca Ben Wallace sa fi fost supus acelorasi experiente traumatizante.

Dar propaganda lui Ben Wallace exprima si temerile globalistilor, că „în cele din urmă comunitatea internaţională va ceda şi nu va mai acorda ajutor” U-Krainei. Ca o data cu venirea toamnei, comunitatea internationala se va „plictisi” de conflict şi „va pleca în direcţii diferite”. E un lucru care se va dovedi mai mult decat adevarat. Kievul nu va putea sustine razboiul si nevoile de iarna ale populatiei, datorita distrugerii infrastructurii de agent termic si energie.

Ministrul apărării de la Londra a mai spus, joi, că aliaţii vor trebui în curând să cumpere arme din alte ţări sau „să dea comenzi la fabrici pentru a creşte aprovizionarea cu muniţie a Ucrainei”, în contextul în care propriile lor stocuri de rezervă sunt consumate. E doar un vis al lui Ben Wallace si al globalistilor, si asa va ramane in veci. Aliatii sunt obositi, abuzati politic si extenuati economic. Incet, dar sigur, sustinerea aberanta a razboiului din U-Kraina, impotriva intereselor proprii, va fi ultimul lucru pe care sa si-l doreasca. Pe primul loc vor reveni in forta si curand, pana la sezonul rece, preocuparile pentru popoarele lor.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: