Un semn de pedeapsă: Salman Rushdie, un paria şi un blestemat, pentru că şi-a abjurat neamul şi religia pentru banii evreilor, a fost înjunghiat, în New York

Ahmed Salman Rushdie (75 de ani), scriitor britanic-american, nascut la Bombay intr-o familie de musulmani indieni, a fost atacat pe o scenă din statul New York în timp ce se pregătea să susțină un discurs, potrivit BBC.

El a fost vizat de ani de zile de amenințări cu moartea, după ce a scris romanul „Versetele satanice”, blasfemiator la adresa religiei islamice. În 1989, un tribunal islamic iranian a emis o sentinţă de condamnare la moarte împotriva lui Rushdie. Pentru intreaga lume musulmana el este un ticalos.

Nu e clara starea renegatului, dus la spital cu un elicopter. El a primit multiple lovituri de cutit in gat si in trunchi, care l-au prabusit, si se afla in operatie. Salman Rushdie a primit astfel un semnal preliminar de pedeapsa din partea divinitatii islamice, inaintea judecatii finale, pentru ca si-a tradat neamul si a abjurat religia parintilor sai, pentru banii blestemati ai evreilor. Pedepsirea lui Rushdie are un puternic ecou religios si justitiar in lumea islamica, care o considera un act de dreptate si un avertisment pentru abjuratori.

Salman Rushdie în 2018 (Foto: ActuaLitté / Wikimedia Commons)

Dupa 33 de ani, chiar si intr-un viespar evreiesc ca New York, fatwa (sentinta) l-a ajuns din urma pe satanistul Ahmed Salman Rushdie, cu un mesaj la fel de tintit si de irevocabil: „Oriunde si oricat te vesi ascunde, vei fi gasit si vei plati!”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: