Ce dezvăluie harta cu zăcăminte a Ukrainei, apărută în SUA: Globaliştii cartografiază bogăţiile naţiunilor, apoi plănuiesc cum să ajungă să le stăpânească

https://flux24.ro/the-washington-post-zacamintele-energetice-de-metale-si-minerale-ale-ucrainei-in-valoare-de-cel-putin-124-trilioane-de-dolari-sunt-acum-sub-controlul-rusiei/

O harta a Kievorusiei, cu zacaminte extrem de bogate si rare, a fost publicata in SUA, in The Washington Post, impreuna cu o analiza critica si tintita asupra Rusiei.

Numai ca harta in cauza spune mai multe despre Statele Unite, decat despre Rusia, care prin operatiunea sa militara speciala din U-kraina isi ia inapoi teritorii istorice ruse.

Asa cum foarte amanuntit, la centimetru, globalistii au cartografiat bogatiile slavilor u-kraineni, apoi au inventat pretextul si procedura prin care sa ajunga sa le jefuiasca, tot asa fac evreii cu bogatiile tuturor natiunilor lumii.

Lacomia globalistilor dupa resursele natiunilor este fara margini. Ea face parte din ideologia si planul iudaistilor de a subjuga toate natiunile si a stapani intreg pamantul.

Paradoxul lacomiei globaliste este ca globalistii stiu mai multe despre avutiile natiunilor si zacamintele lor inca necunoscute decat stiu natiunile despre ele insele!

O data ce bogatiile natiunilor au fost cartografiate, pentru globalisti nu mai este decat o problema de a inventa pretextul si modalitatea prin care sa ajunga sa le jefuiasca (razboi de cucerire, lovitura de stat, asasini economici etc.).

Reactiile natiunilor fata de acesti talhari globali, cu lacomie nesatioasa, trebuie sa fie unite si ferme, pana la limita cand pentru globalisti viata este mai scumpa decat prada.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: