Nobelizarea răului: Salman Rushdie, un „idiot util” al globaliștilor antiislamici (și nu numai), susținut de un filosof evreu pentru Premiul Nobel pentru Literatură

Este deja o chestiune de loc comun faptul ca scriitorul indo-musulman Salman Rushdie, spitalizat în stare gravă in urma înjunghierii sale în Statele Unite, la New York, a fost folosit pe post de „idiot util” de catre globalistii antiislamici, in propaganda lor impotriva Islamului (dar nu numai). 

La fel de cunoscut e ca diasporele globaliste sunt, in oricare din natiunile pe care le rezideaza, interconectate si in slujba exclusiva a absolutismului lor rasist, de „alesi” si „stapani” globali, scop in care iudaismul le scuza toate mijloacele.

In acest context, sustinerea de catre filosoful evreu Bernard-Henri Lévy, rezident in Franta, ca raul sa fie nobelizat, prin a i se acorda Premiul Nobel pentru Literatura apostatului si viciosului Salman Rushdie, a starnit rumoare si un imens dispret, in cea mai mare parte a opiniei internationale. E foarte evident ca Lévy sustine o idiotenie care il pune intr-o pozitie deloc onorabila. In niciun caz nu poate fi acordat un Premiu Nobel pentru apostazie si viciu, care ar provoca dezaprobarea a un miliard si jumatate de musulmani.

 

Bernard-Henri Lévy la
Universitatea din Tel Avi
v

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: