Globalistii vor in SUA un Al Doilea Razboi Civil?

Sursa info si foto: https://www.naturalnews.com/2022-08-14-growing-calls-civil-war-after-fbi-search.html

Globalistii vor sa declanseze al Doilea Razboi Civil American? In acest sens curg apeluri tot mai numeroase la război civil, după percheziția efectuată de FBI, subordonat presedintelui Joe Biden, la locuinta fostului presedinte Donald Trump.

Ar fi vechea tactica a globalistilor, la care recurg cand se confrunta cu o criza fara iesire sau vor un nou proiect politic atat de respingator incat au nevoie sa slabeasca enorm societatea americana, sa o faca incapabila sa li se opuna.

Presedintele Joseph Biden a completat gama ranilor posibile la adresa populatiei SUA, cu virusi, penurie agroindustriala, inflatie galopanta si colaps energetic, adaugand altele noi la cele deja facute de predecesorul sau, Donald Trump.

In exterior, cele doua administratii succesive de la Casa Alba au consumat si consuma resurse materiale si umane imense, in razboaiele din Afganistan si U-Kraina si prin provocari geopolitice contra Chinei si sanctiuni impotriva Rusiei.

La aceste plagi se adauga imensele gauri negre facute economiei SUA de liliputanul stat Israel, care absoarbe resursele americanilor pentru a deveni un hidos hegemon regional si consumptiv pentru arabi, in Orientul Mijlociu.

Americanii nu trebuie sa se lase prinsi in posibilele planuri de razboi civil ale globalistilor, care, potrivit obiceiului lor viclean, ar controla ambele tabere, asa cum au facut in Razboiul Civil American si in Cele Doua Razboaie Mondiale.

Conflictul asa-zis „putere-opozitie”, dintre Joe Biden si Donald Trump e trucat, e o punere comuna in scena. Prin ei, ca lideri, globalistii controleaza ambele tabere. Nevoia reala e ca globalistii sa fie maturati de pe scena politica a SUA.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: