Holocaustul, un laitmotiv iudaist de propaganda si o industrie de profit, neantizat chiar de evrei: Israelul a comis 50 de Holocausturi împotriva palestinienilor

Holocaustul, ale carui dimensiuni reale suscita inca multe controverse, din cauza neconfirmarii independente, din surse non-evreiesti, a devenit in mod evident un laitmotiv iudaist de propaganda si o industrie evreiasca de profit.

Si mai revoltator este ca de la acea drama – care in mod suspicios a lipsit de pe agenda Tribunalului international de la Nürnberg, unica sursa de drept international, probabil pentru ca tema nu fusese inca modelata politico-ideologic de catre evrei – a urmat o serie neagra de Holocausturi, pe care le-au savarsit chiar evreii insisi, impotriva multor natiuni.

Marturii de netagaduit sunt razboaiele sangeroase duse de evrei impotriva multor neamuri: koreeni, vietnamezi, afgani, arabi etc, in curs fiind cel impotriva slavilor kievorusi. Toate se inscriu in goana nebuna a evreilor dupa pamanturi si bogatii straine, combustionati de rasismul iudaismului, care ii indoctrineaza cu teze ilegitime si criminale privind superioritatea lor rasiala absoluta, de stapani globali.

Mahmoud Abbas/ Foto: Wikimedia Commons

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a denuntat cu fermitate, marti, la Berlin, comiterea de catre Israel a 50 de Holocausturi impotriva poporului palestinian. În timpul unei conferinţe de presă comune cu cancelarul german Olaf Scholz, Abbas a facut cunoscuta statistica abominabila privind crimele in masa ale evreilor impotriva palestinienilor. ”Israelul a comis 50 de masacre în 50 de locaţii palestiniene, începând din 1947”, ”50 de masacre, 50 de Holocausturi”, a dezvaluit, cu cifre si nume, presedintele Mahmoud Abbas.

Yair Lapid/ Foto: CNN

Premierul israelian Yair Lapid a reacţionat, printr-un mesaj pe Twitter, in aceeasi nota propagandistica, consacrata intr-un limbaj intepenit, devenit de lemn, prin autovictimizarea de sine a evreilor, care niciodata nu sunt vinovati de crimele pe care le savarsesc, ci mereu vinovati sunt altii, pe care ii culpabilizeaza irational, fara argumente valide, impotriva dreptului international. ”Mahmoud Abbas, care acuză Israelul de comiterea a „50 de Holocausturi” în timp ce el se află pe pământ german este nu doar o ruşine morală, ci şi o monstruoasă minciună. Şase milioane de evrei au fost ucişi în timpul Holocaustului, inclusiv un milion şi jumătate de copii evrei. Istoria nu îl va ierta niciodată”, a afirmat Lapid, ignorand inacceptabil ca Israelul detine ilegal pamant palestinian, care pe fiecare centimetru are sange arab. Niciodata istoria nu-i va ierta pe globalisti, care isi scuza mijloacele pentru scopul lor antiuman, de a-i face sclavii lor pe oameni si a stapani pamanturile natiunilor. Gandirea globalistilor e rasista si criminala: „Noi, ca rasa superioara, avem dreptul la Holocausturi impotriva tuturor rasele, care ne sunt inferioare, dar ele nu au dreptul sa reactioneze, daca o fac le vom acuza de Holocaust impotriva evreilor”.

http://stiri.tvr.ro/mahmoud-abbas-provoaca-un-nou-scandal-prin-comentariile-sale-despre-holocaust_912074.html#view

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: