Drama celor care din cauza comunismului au plecat in SUA: Au fugit de dracul si au dat de tată-său!

Privind cu ingrijorare la ce se intampla in ultimul timp peste Ocean, n-as putea sa spun, fara sa gresesc, ca au fost norocosi cei care din cauza comunismului au plecat in SUA.

Foarte real si practic, ei au fugit de dracu’ si au dat de tasu’, cum zice un proverb despre cei care au plecat de la rau si au dat de mai rau. Neomarxismul asa-zis liberal a batut comunismul pretins popular la toate capitolele.

Alegeri furate, asalt asupra citadelei democratiei, revolutie sexuala, distrugerea familiei naturale si a genului, amestecul raselor, politie politica la adresa adversarilor, perchezitii, dosare penale, ura cat cuprinde intre Biden si Trump.

Supravegherea politica a populatiei americane, apeluri la razboi civil, crize agroindustriale, inflatie galopanta, colaps energetic, relatii geopolitice dintre cele mai proaste cu rusii, chinezii, arabii si altii, dar si necredibile cu europenii si multi parteneri si aliati, care impreuna inseamna majoritatea lumii, amintesc dur de fostul comunism din Europa de Est.

Cred cu compasiune, domnule Vladimir Tismaneanu, ca sunteti in aceasta situatie ghinionista. Sper sa reveniti acasa, in patria natala. Nu este perfecta, dar democratia este doar democratie, fara impopotonarea neomarxista de „democratie liberala” sau cea comunista de „democratie populara”.

https://www.contributors.ro/cateva-cuvinte-despre-securitate/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: