Institutul evreiesc Elie Wiesel: O armonica stricata, pe a carei muzica nu trebuie sa mai danseze nimeni

E limpede si probat ca asimetria de reprezentare intre globalisti si natiuni este o sursa de putere pentru globalisti. Diseminarea diasporelor globaliste pe teritoriile tuturor natiunilor face parte din planul globalistilor de preluare a controlului global.

Nu intamplator se spune despre serviciul secret evreiesc Mossad ca este cel mai informat si mai bun din lume. Nu e un mit, diasporele globaliste, adanc infiltrate institutional si societal in natiuni sunt ochii si urechile elitei mondiale a evreilor.

Pentru libertatea si suveranitatea natiunilor, ferite de pericolele globaliste de colonizare si subversiune, e legitima si necesara reechilibrarea nivelurilor de reprezentare, pana la simetrie perfecta, intre globalisti si natiuni.

Acest lucru e improbabil si chiar imposibil sa fie facut de Israel, datorita limitarii posibilitatilor sale fizice de acceptare la paritate pe teritoriul sau a asociatiilor tuturor natiunilor, in contrapartida egala cu cele evreiesti. Simetrizarea trebuie facuta de natiuni, prin reduceri corespunzatoare a reprezentarii globalistilor.

Din reteaua globalistilor de influenta si control asupra natiunilor face parte si Institutul evreiesc Elie Wiesel. Aceasta organizatie mercenara, aflata in simbria elitei mondiale a globalistilor, care in drumul spre scopul final, de control global, urmareste mai intai controlul asupra natiunilor, in favoarea caruia sustine amestecul raselor.

Amestecul raselor este o crima de genocid si o crima impotriva umanitatii, prin care care globalistii distrug ordinea naturala a lumii, pentru a obtine castiguri geopolitice impotriva natiunilor. E vechea idee globalista de a face dezradacinari etno-rasiale si a deporta mase mari de oameni in spatii geoclimatice nespecifice, in scop geopolitic.

Cine accepta amestecul raselor accepta autodistrugerea si, in final, sinuciderea. Amestecul raselor e similar cu a introduce viespi intr-un stup de albine si a spune despre viespi ca sunt albine. Rezultatul pe termen lung este disparitia rasei harnice a albinelor. Viespile cu chip de om sunt fara indoiala globalistii, care sunt cosmopoliti.

Neeligibilii eliewieselistii, de nimeni alesi, au incercat sa-i astupe gura deputatului UDMR Zakaris Zoltan, care a declarat că discursul premierului ungar Viktor Orban, tinut in Romania, la Tusnad, „nu a fost rasist”. Zoltan a mai spus: „Nu suntem de acord să se impună o amestecare cu o altă cultură din afara culturii europene. Asta este simplu”.

Dar ipocritii cu simbrie evreiasca de la IEW au sarit ca arsi. Ei s-au declarat „îngrijorati că într-un interval scurt de timp la vârful unuia dintre membrii coaliției de guvernare se aglomerează mesajele care disculpă opiniile rasiste” ale lui Viktor Orban. Deputatul UDMR a fost printre cei care l-au aplaudat pe premierul ungar. IEW incearca astfel sa continue sa faca muzica pe care sa danseze si romanii si ungurii. Insa dupa muzica armonicii evreiesti stricate nu mai danseaza nimeni. E timpul ca evreii de la IEW sa-si inchida pravalia.

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25740880-institutul-elie-wiesel-dupa-inca-parlamentar-udmr-sarit-apararea-lui-orban-dupa-discursul-din-romania-toarna-gaz-foc.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: