Chiţcăială simptomatică: Evreul Leonid Gozman, naturalizat „rus”, l-a comparat pe Stalin cu Hitler

Sursa info si foto: Opozantul rus Leonid Gozman, reţinut după ce l-a comparat pe Stalin cu Hitler

Evreii infiltrati in Rusia si acoperiti ca naturalizati „rusi”, chitcaie iar simptomatic, ca in razboiul civil cu care au lovit-o cataclismic, impunandu-i iudeo-comunismul.

Ei sunt ca niste mercenari ostili natiunilor pe ale caror teritorii rezideaza, cu un profil tipic paramilitar, gata oricand pentru crime, revolte, sabotaje, revolutii, lovituri de stat.

Simbriile si le primesc din strainatate, ca si ordinele executive pentru actiuni ostile locale, de la centrul mondial al globalismului, care ii coordoneaza, iar in sinagogi sunt indoctrinati activ ca popor ales si rasa de stapani globali.

Una din directivele globaliste de distrugere a normalului si inlocuirii cu anormalul, in noul mediu geopolitic, modelat de razboiul din U-Kraina, este reabilitarea discreta si indirecta, prin comparatii anormale, a criminalului impotriva umanitatii Adolf Hitler, care a fost evreu, si el acoperit ca naturalizat „german”, sustinut ocult de Marea Finanta Evreiasca.

Opozant si liberal in Rusia, nu in Israel, cum ar fi normal, dar si necesar (v. apartheid), evreul Leonid Gozman, care si-a ascuns cetatenia israeliana si si-a creat un partid de soc, anti-Rusia, a fost reţinut, luni, de autoritatile ruse. Guzman a incalcat legea antidefaimare a Rusiei. El a scris într-un mesaj pe Facebook ca liderul sovietic Iosif Stalin – care si-a aparat poporul de agresiunea nazista si, intern, de coloana a cincea globalista – a fost „mai rau” ca Adolf Hitler, care cu un razboi mondial a devastat Germania, Europa si Lumea.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: