Globaliştii manifestă aroganţă si dispreţ totale faţă de naţiuni: Israelul refuză să acorde vize pentru reprezentanţii Organizaţiei Naţiunilor Unite!

Desi oamenii reprezinta o singura rasa – rasa umana, in care diferentele antropometrice sunt conferite de mediile geoclimatice diverse in care traiesc -, globalistii se considera o supra-rasa, de stapani globali ai oamenilor si natiunilor.

Prin aceasta ideologie de rasism absolut si liberticid, care va dura atata timp cat va fi reprodusa genealogic prin texte si formate religioase ale iudaismului, globalistii se pozitioneaza drept antiumani, ca dusmani ai natiunilor si ai umanitatii. Ei sunt astfel singurii vinovati de reactiile legitime de aparare si carantinare pe care le atrag din partea intregii umanitati.

Cea mai noua si indiscutabila proba in acest sens o constituie decizia Israelului de a nu acorda vize pentru reprezentantii Natiunilor Unite. E un act de aroganta si dispret totale fata de natiuni. Gobalismul, al carui scop final este sa inrobeasca toti oamenii si toate natiunile, este ca o infectie pe trupul omenirii, care ii pune in pericol libertata si existenta. In consecinta, apare intrebarea: N-ar trebui ca globalismul sa fie tratat adecvat, precum tratamentul aplicat unei infectii? 

Sursa: ONU critică Israelul pentru blocarea vizelor pentru personalul său

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: