In memoriam Mihail Sergheevici Gorbaciov: S-a stins o lumina a Lumii: Vesnica recunostinta a Umanitatii!

Mihail Gorbaciov, ultimul lider sovietic, a murit marți, la vârsta de 91 de ani. S-a stins o mare lumina a lumii, un vizionar si un lucid de exceptie privind caile renasterii Rusiei, salvarii pacii mondiale si reunificarii europene.

În decembrie 2021, Gorbaciov a denuntat cu claritate „aroganța SUA” și intenția Occidentului de a construi „un imperiu”, prin extinderea NATO in Est, speculand marsav dezechilibrul geopolitic provocat de disparitia URSS.

„Aceasta li s-a urcat la cap, aroganţa, autosatisfacţia, ei (americanii) s-au proclamat câştigători în Războiul Rece, în condiţiile în care împreună am salvat lumea de la confruntare”, a spus Mihail Gorbaciov lucrurilor pe nume, în ultimul interviu, acordat în decembrie agentiei Ria Novosti.

„Cum se poate spera la relaţii de echitate cu SUA, cu Occidentul în această situaţie?”, a problematizat Gorbaciov, condamnand legitim si cu temei „triumfalismul” globalist.

Razboiul Rusiei in U-Kraina nu ar fi avut loc daca Occidentul ar fi luat in seama cererile indreptatite ale Rusiei de a i se acorda garantii de securitate, in primul rand prin renuntarea la a transforma U-Kraina intr-o baza agresiva anti-Rusia. Umanitatea ii va pastra o vie si vesnica recunostinta liderului rus Mihail Sergheevici Gorbaciov, o gigantica si determinanta personalitate politica a relatiilor internationale. RIP!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: