Biden vs Truman: Nu de Rusia va depinde o reactie nucleara, ci de actiunile unilateraliste ale SUA

SUA se lanseaza in lamentatii ipocrite si dramatizate pe tema unor false ingrijorari privind posibilitatea sau imposibilitatea de a „depista” in timp util un ipotetic atac nuclear al Rusiei, determinat de esecurile sale militare in razboiul din Ucraina.

Cinci actuali si fosti oficiali americani, care si-au pastrat anonimitatea, au agitat aceasta perspectiva in publicatia Politico. Ei au mai spus ca agențiile de informații americane și-au intensificat supravegherea pentru a detecta orice manevre militare sau comunicații rusești care ar putea semnala folosirea de arme nucleare în Ucraina.

De ce aceasta ipohondrie teatrala a SUA, in linia bolii sale cronice de unilateralism globalist? De ce Statele Unite isi leaga astfel de „temeri” de informatiile serviciilor secrete, cand este repetat dovedit ca acestea fabrica fake news, pretexte si diversiuni pentru actiuni geopolitice nefondate si ilegale? Generalii lui Biden sunt tentati de precedentul generalilor lui Truman, care au atacat asa-zis „preventiv” si „umanitar” cu bombe atomice Japonia, un carnagiu motivat ca „salvator de vieti” americane, cand soarta razboiului din Pacific fusese deja decisa de armele conventionale?

Liderii Rusiei au declarat foarte clar ca nu vor utiliza arme nucleare daca Rusia nu va fi provocata teritorial, daca Rusia nu va fi pusa in pericol cu atacuri asupra teritoriului national rus, in care se integreaza si cele patru teritorii cu populatie rusa din estul Ucrainei. Generalii rusi au evidentiat ca orice obiective militare in Ucraina pot fi atinse fara gres cu arme conventionale de inalta precizie si fara rival, cum sunt armele hipersonice si altele nefacute publice.

In concluzie, nu de Rusia va depinde o reactie nucleara, ci de actiunile unilateraliste ale SUA. Lumea trebuie sa stie ca nu de „anunturi” si „depistari” este nevoie, daca teritoriul Rusiei va fi atacat va urma o reactie legitima si fulgeratoare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: