Unirea rusilor din Ucraina cu Rusia, o izbavire de tirania globalisto-nazista: Joseph Biden spune „niciodata”, dar istoria recunoaste intotdeauna

Sursa info si foto: VIDEO ​Biden spune că nu va accepta „niciodată, niciodată, niciodată” revendicările ruse în Ucraina

Globalistul Joe Biden, un efemer preşedinte al SUA, a promis, joi, cu un fanatism sectant, că nu va recunoaşte „niciodată, niciodată, niciodată” referendumurile din Ucraina privind autodeterminarea si unificarea cu Rusia.

El a preluat formula ritualica a lui Donald Trump, care repeta obsesiv ca nu va recunoaste „niciodata” rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Dar nimeni nu a luat in seama acel „niciodata” al lui Trump, toti au recunoscut noua realitate.

Anterior, secretarul de stat american, Antony Blinken, a condamnat şi el nefondat aceste referendumuri, despre care a spus ca sunt „nici mai mult nici mai puţin decât confiscări de teritorii”. Dar ceea ce ti-a fost instrainat de globalisti si nazisti si iei inapoi nu e „confiscare”, ci reparatie legitima. E in afara oricarei indoieli ca Biden a facut un pariu pierdut cu istoria, care intotdeauna recunoaste orice noua realitate. Dumnezeu stie ca sunt rusesti cele patru teritorii din Ucraina si va binecuvanta intoarcerea lor la patria mama Rusia.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: