Bumerangul: Sanctiunile SUA devin autosanctiuni. Rusia interzice intrarea in tara a 200 de cetateni americani, intre care o sora si doi frati ai lui Biden

SUA sunt nevoite sa suporte o serie de retorsiuni din partea Rusiei, ca urmare a sanctiunilor economice, impuse ilegal poporului rus de catre regimul globalist al presedintelui Joe Biden, tot mai nepopular printre americani si in lume.

Marele adevar pe care globalistii de la Casa Alba nu-l  mai pot ascunde este ca Rusia se bucura de un prestigiu enorm in tarile sarace si emergente. Aceste tari, care reprezinta majoritatea populatiei lumii, vad in sistemul natiocrat rus propriile aspiratii. Ele respecta Rusia pentru ca aceasta este o superputere energetica si alimentara, de care au nevoie, care le poate ajuta si proteja, prin relatii echitabile.

Sanctiunile americane sunt de fapt genocide economice. Insa ele sunt totodata un bumerang, cum se intampla in relatiile arogante si discretionare ale Statelor Unite cu Rusia.

Datoriile nemeritate, puse ilegal de catre globalisti in conturile natiunilor, nu vor ramane neplatite. Cu aceeasi moneda cu care globalistii cumpara, li se si va vinde. Sunt lucruri care nu se spun, dar se vad. Lumea se distanteaza de Statele Unite si se relationeaza cu Federatia Rusa.

Un bumerang s-a si intors la Casa Alba. Ministerul rus de Externe a declarat, vineri, că a interzis intrarea în Rusia a 200 de cetățeni americani, printre care se afla o soră și doi frați ai președintelui american globalist Joe Biden, ca răspuns la sancțiunile SUA impotriva Rusiei natiocrate. A precizat că a interzis intrarea lui Valerie Biden Owens, James Brian Biden și Francis William Biden. Pe listă se afla și Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25896313-live-razboi-ucraina-ziua-261-fortele-ucrainene-apropie-periferia-orasului-herson-rusia-confirma-retragerea-face-stricta-conformitate-planul-aprobat.htm (v. stirea de la ora 19:57).

 

Citeste si: Rusia interzice intrarea pe teritoriul său a celor doi fraţi şi surorii lui Biden ca reacţie la sancţiuni

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: