SUA amagesc si instiga Ukraina sa se autodistruga prin continuarea razboiului pe timpul iernii: Gerul si inghetul ii va afecta doar pe rusi, nu si pe ukraineni!   

Arareori poate fi vazuta atata prostie in propaganda de razboi a globalistilor. Probabil ca IQ-ul globalistilor este departe de a fi invidiat si ca ii considera pe slavii ukraineni de cea mai joasa speta umana (rasism de sorginte nazista), care le inghit pe nemestecate balivernele despre iarna, care i-ar discrimina pozitiv pe ukraineni si negativ pe rusi.

Institutul pentru Studierea Războiului (ISW), din SUA, fabuleaza că este puțin probabil ca armata Ucrainei să-și oprească contraofensiva din cauza iernii. Astfel de pareri habarniste, trase de par sa para „strategice”, au un rol inselator, de a-i amagi si instiga pe ukraineni sa se autodistruga prin continuarea razboiului pe timpul iernii, care pe ei i-ar „avantaja” si rusilor le-ar provoca „daune”.  

Iata argumentele prostesti ale globalistilor, in criza de inteligenta si realism: „Vremea de iarnă poate provoca daune disproporționate forțelor ruse prost echipate, în vreme ce trupele ucrainene, mai bine echipate, sunt avantajate. Este puțin probabil ca Ucraina să-și oprească contraatacurile din cauza iernii, putând profita de terenul înghețat mai prielnic deplasării decât în lunile noroioase de toamnă”. Naratiunile strategice ale ISW (SUA) sunt demne de basmele autorilor din tinuturile nordice, de pana unui Hans Christian Andersen!

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25896313-live-razboi-ucraina-ziua-261-fortele-ucrainene-apropie-periferia-orasului-herson-rusia-confirma-retragerea-face-stricta-conformitate-planul-aprobat.htm (v. stirea de la ora 06:25)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: