Declaratia finala a summit-ului APEC nu condamna Rusia, ci razboiul din Ukraina, instrumentat de SUA

Occidentul globalist rastalmaceste, dovedind rea credinta, mesajul declaratiei finale a summit-ului APEC de la Bangkok, publicata sambata, care condamna razboiul din Ukraina.

„Majoritatea membrilor au condamnat cu fermitate războiul din Ukraina și au subliniat că acesta provoacă o imensă suferință umană și agravează vulnerabilitățile existente în economia globală”, se arată în declarația anti-razboi.

Declarația finală a fost aprobată de toți cei 21 de membri ai Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, inclusiv de China. Documentul nu acuza Rusia, ci razboiul din Ukraina, provocat si intretinut de catre globalismul Statelor Unite. Globalistii vor sa ridice un mare zid de razboi rece intre Europa si Asia – care impreuna alcatuiesc indestructibila Eurasie -, ca acestea sa se erodeze reciproc. Reaua intentie  a globalistilor este sa loveasca doua pasari cu aceeasi piatra. Aceasta este insa sortita esecului, ca o piatra de poticnire.

Citeste info si vezi foto (captura video), la sursa: https://www.g4media.ro/declaratia-finala-a-summitului-apec-de-la-bangkok-liderii-celor-mai-multe-state-din-regiunea-asia-pacific-condamna-razboiul-din-ucraina.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: