Marş spre simetrie: Coreea naţiocrată va răspunde cu arme nucleare ameninţărilor globaliştilor americani

Globalistii au fost primii care au inventat bomba atomica si au si folosit-o, ca mijloc de infricosare si supunere, potrivit scopului sectei lor ultrarasiste, de a stapani Lumea.

Dar de atunci a inceput si marsul natiunilor spre simetrie nucleara, in virtutea legii cosmice ca dezechilibrului sa-i urmeze echilibrul, dupa asimetrie sa vina simetria.

Statele Unite ale Americii nu mai au monopolul armei nucleare, de intimidare, constrangere si nimicire a natiunilor suveraniste. Situatia s-a schimbat si evolueaza in acelasi sens, de a le opune Statelor Unite reactii simetrice, descurajandu-le in acest fel intrebuintarile unilateraliste.

In acest trend crescator se inscrie si declaratia liderului nord-coreean Kim Jong Un, potrivit careia Phenianul va răspunde cu arme nucleare la ameninţările Statelor Unite.

Liderul natiocrat Kim „a declarat solemn că, dacă inamicii continuă să reprezinte ameninţări” la adresa Coreei de Nord, aceasta va reacţiona cu hotărâre la bombe nucleare cu arme nucleare şi la o confruntare totală cu o confruntare totală”.

Coreea de Nord a testat, vineri, o rachetă balistică intercontinentală (ICBM), determinând o reacţie ipocrita a Statelor Unite de „condamnare” şi un exerciţiu aerian de intimidare comun al fortelor Statelor Unite si Coreei de Sud.

Phenianul a anuntat, sambata, că racheta testată a fost un „Hwasong-17”, un nou tip de ICBM (au raza de actiune de peste 5.500 Km), care poate lovi teritoriul Statelor Unite. Testul, supervizat de liderul suprem Kim, a vut loc intr-un context regional tensionat, al „manevrelor militare confruntaţioniste nesăbuite ale SUA şi ale altor forţe ostile”. Observatorii cred ca un test nuclear nord-coreean e iminent.

https://radiochisinau.md/rpdc-liderul-nordcoreean-spune-ca-va-raspunde-amenintarilor-cu-arme-nucleare–171191.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: