Logica lui Ludovic Orban, tot schioapa ramane: De la saritul in piciorul stang la datul cu dreptul in stangul!

Iata niste cuvinte frumoase: „Niciun om nu poate merge foarte repede înainte sărind numai în piciorul stâng”. Este o pledoarie pentru o guvernare comuna stanga-dreapta?

Asa s-ar parea, la o citire superficiala, incompleta a declaratiei lui Ludovic Orban, preşedintele partidului Forţa Dreptei, facuta duminica la Baile Felix, cu ocazia lansarii organizaţiei de Bihor. El a spus că niciun om nu poate merge foarte repede înainte sărind numai în piciorul stâng.

Afirmatia este adevarata, dar ulterior Ludovic Orban dezamageste prin logica schioapa, cand sustine ca Forţa Dreptei este alternativa de dreapta, autentic liberală, de care România are nevoie pentru a merge înainte.

Insa Ludovic Orban vrea o alternativa de dreapta la actuala guvernare comuna stanga-dreapta. Ar fi un guvern care sa sara inainte numai in piciorul drept. Sau, mai altfel spus, alternativa lui Orban inseamna sa se dea cu dreptul in stangul, o solutie mai grava decat saritul intr-un picior.

A da cu dreptul in stangul inseamna ca entitatea care se sprijina pe cele doua picioare sa se prabuseasca, in cele din urma. Mai crizatori decat stangistii lui „un pas inainte, doi pasi inapoi” sunt dreptistii, care dau cu dreptul in stangul!   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: