AUR respinge o comunicare catre Bruxelles, care continea referiri la „egalitatea de gen” și „LGBTIQ”, forme de razboi hibrid impotriva normalitatii

AUR se anunta drept un partid major si de mare viitor, care, cucerind deja numeroase minti si inimi ale romanilor, poate castiga urmatoarele alegerile prezidentiale si parlamentare.

Un comunicat de presa al partidului AUR informeaza ca „AUR a reușit în premieră să respingă în Parlamentul României o comunicare către Parlamentul European și Consiliu care făcea referiri referiri la „egalitatea de gen” și „LGBTIQ”.

„Egalitatea de gen” – o alta masca sub care „LGBTIQ” se ascunde maculant si pervertitor la adresa egalitatii dintre barbat si femeie – si „LGBTIQ”-ul efectiv, prezentate ca doua entitati care de fapt sunt una singura, pentru a da o dimensiune falsa infimului morbid, reprezinta de fapt un razboi hibrid al globalistilor impotriva normalitatii si, mai ales a crestinismului, caruia ii batjocoresc public identitatea si traditiile. Partidul conservator, suveranist si national de dreapta AUR va indrepta si repara aceste lucruri, strambate si stricate de globalisti, si le va pune pe fagasul normalitatii si valorilor memoriei neamului si pamantului romanesc.

Sursa (cu unele distorsiuni rauvoitoare la adresa AUR, din care graul trebuie ales de neghina): https://www.hotnews.ro/stiri-confidential-25914934-cum-ajuns-comisia-egalitate-sanse-respinga-document-care-scria-egalitate-gen-lgbtiq-anuntul-triumfator-aur-cum-stat-lucrurile-fapt.htm   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: