Darwinismul, sursa nazismului si progresismului

Progresistii nu s-au inselat, ci ii insala deliberat pe „ceilalti”, in timp ce pe ei insisi se automotiveaza ca ar fi exponentii inteligentei umane, niste supraoameni, de unde si teoriile bizare cu venirea superinteligentilor de pe alta planeta.

Cum automotivarea lor este falsa, in realitate nucleul decident al progresistilor ii insala pe progresistii executivi, situati pe cercuri exterioare nucleului. Acest tip de manipulare politica si geopolitica l-au practicat intensiv si liderii nazisti, in timp ce masa mare a nazistilor de rand au fost indoctrinati si constransi cu mijloacele statului totalitar, de la care nu se puteau sustrage. In final, au fost nevoiti sa suporte cele mai negre ponoase, fiind vanati pana la ultimul cel mai simplu nazist, exact cu aceleasi furie si cruzime naziste, fiind exercitii atroce de darwinism social.

Progresismul este de fapt un darwinism actualizat si relansat cu o agresivitate proprie animalelor pradatoare, din care s-a inspirat si Hitler (sau a fost inspirat de cei care l-au selectat, finantat si inarmat), desi a avut grija sa nu deconspire partea intunecata a darwinismului social, lipsa lui de umanitate prin eliminarea celor slabi de catre cei puternici, pentru a-i lasa deschis orizontul de aplicabilitate. Cartea lui Yuval Noah Harari „Sapiens” (2011, 340+ pagini), desi titlul mai corect ar fi fost „Selectia” este un discurs darwinist total, pe care YNH il racordeaza la progresism, el insusi fiind un progresist total, care propune un set de fictiuni fondatoare in jurul carora sa fie organizat statul progresist (darwinist).

Pentru Mongolul, la: https://www.contributors.ro/paradoxul-sapiential-capcana-barfelor-si-unele-schimbari-climatice/

Progresistul evreu Yuval Noah Harari (in dreapta), autorul cărţilor „Sapiens” (darwinism social actualizat) si „Homo Deus” (fictiuni ale oamenilor care se cred dumnezei): Uluitoare asemanare cu Joseph Goebbels, ministrul propagandei de razboi si de selectie rasiala al lui Adolf Hitler.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: