Darwinism antirus: Cum ISW-ul globalistei Kimberly Kagan inventeaza o „stire”, rauvoitoare la adresa Rusiei, dintr-o presupunere a nazistilor de la Kiev

Presedintele rus Vladimir Putin: „Rusia își va atinge obiectivele în Ukraina” / Foto: Mikhail Metzel / AP / Profimedia

Institutul pentru Studiul Războiului – ISW, cu sediul in Washington, SUA, condus de evreica Kimberly Kagan si specializat in propaganda globalista impotriva Rusiei natiocrate, a pescuit in apele tulburi in care se scalda nazistii de la Kiev – rudele genealogice ale globalistilor – o presupunere pe care a transformat-o intr-un articol tendentios, de razboi informational si psihologic.

Kaganistii de la ISW au preluat de la adjunctul șefului Statului Major General ucrainean, Oleksii Hromov, o declaratie ambigua a acestuia, din 24 noiembrie, dupa toate indiciile fabricata pentru diversiune, potrivit careia liderii politico-militari ai Rusiei ar fi pregătit un document intitulat „Concluzia războiului cu NATO în Ucraina”, spre a fi distribuit in randurile militarilor rusi, cu rol … de „scuza”.

Este posibil, afirma ISW, deci nimic cert, cu probe si verificabil, ca liderii ruși să distribuie un astfel de „document” printre militarii ruși pentru a sustine că „Rusia trebuie să mobilizeze cinci milioane de oameni pentru a câștiga războiul din Ucraina”, o sarcină „imposibilă” pentru Rusia, speculeaza think tank-ul american, citând Kievul.

Diversiunea globalist-nazista, pentru ca acesta este scopul „documentului” nascocit de ISW, este de a acredita ideea falsa ca rusii nu ar putea sa castige razboiul cu actualele efective, dar nici sa mobilizeze „cinci milioane”. Cifra este intentionat umflata si imposibila, pentru a le da „aripi” ukrainenilor, care de fapt sunt proteze de lut, cu care nu se poate „zbura”, ci sunt numai bune pentru sinucidere. De remarcat si in acest caz ca darwinismul globalistilor privind selectia raselor, care germineaza nazism si progresism, nu vizeaza doar Rusia, ci si Ukraina/Kievorusia (rasa slava).

Cu alte cuvinte, globalistii si nazistii pretind, implicit, la nivel de influentare psihologica, ca Ukraina poate castiga razboiul cu Rusia. „Concluzia” este idioata, in conditiile in care Rusia nu desfasoara un razboi clasic, ci o operatiune militara speciala, dovedita si de faptul ca Rusia nu si-a utilizat nici macar o data temutele si invincibilele arme hipersonice. De altfel, Hromov nu a oferit niciun fel de detalii edificatoare, iar ISW nu a reușit să obțină nicio coroborare sau raportare independentă cu privire la presupusul „document”. Diversiunea s-a spart ca un balon de sapun. Cert e ca Rusia își va „atinge obiectivele” operatiunii militare speciale din Ukraina, cum a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin, la o întâlnire organizata de Kremlin cu mamele soldaților și militarilor ruși.

 

Militari ruși, ultramodern echipati si dotati, în teatrul operatiunii militare speciale a Rusiei in Ukraina/Profimedia Images/Digi24

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25927288-concluzia-razboiului-nato-ucraina-documentul-prin-care-liderii-rusi-vor-nu-mai-fie-aratati-degetul-pentru-esecul-front.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25926395-rusia-isi-atinge-obiectivele-ucraina-afirma-putin.htm

Evreica Kimberly Kagan, fondatoarea si presedinta Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW), din Washington, SUA

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: