Eroarea de evaluare a serviciilor de informatii britanice: „Improvizatia” rusilor nu este de fapt o improvizatie. Doar kievorusii inteleg acest lucru

Război în Ukraina: steag rusesc arborat de forțele rusești în Mariupol/ AP

Serviciile de informații militare britanice au facut, sâmbătă dimineață, o evaluare eronata a unor rachete de croazieră nucleare rusesti fara munitie, trase asupra Ukrainei.

Britanicii s-au grabit sa califice gresit acest lucru drept o „improvizatie” si sa concluzioneze fals ca ar evidentia o epuizare a stocului de rachete cu rază lungă al Rusiei.

Globalistii nu pot intelege umanismul rusilor din considerente de co-slavitate sau ca poate fi un indiciu de reimprospatare a stocurilor cu modele noi de munitie. Ca sa faci loc munitiei noi, trebuie mai intai sa scapi de cea veche.

Imagini din surse deschise arată epava unei rachete, trase de rusi, de tip AS-15 KENT (ALCM), numita si Kh-55, proiectată în anii 1980 exclusiv ca sistem de transport nuclear.

La tirurile Rusiei cu astfel de rachete asupra Ukrainei s-a constatat o ciudatenie: nu aveau incarcatura exploziva, compartimentul de munitie era gol sau cu balast.

Evident ca astfel de rachete nu produceau la tinta un efect militar fiabil, cu morti, raniti si distrugeri, ci un neinsemnat efect de prastie, provocat de efectul cinetic. Globalistii, care nu au compasiune si fac carnagii in orice teatru de razboi, nu inteleg de ce rusii isi menajeaza cu minutiozitate adversarul.

„Improvizatia” rusilor, pe care britanicii cred ca o dau de gol, nu este de fapt o improvizatie. Doar kievorusii inteleg acest lucru. Tintele militare reale ale rusilor sunt globalistii si nazistii. Rusii nu sunt „invadatori” sau „agresori” ai Kievorusiei, ci aparatori fermi ai pamanturilor slavilor.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25927072-improvizatia-care-gol-rusi-evaluarea-britanica.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: