The Economist: Minciunile despre Rusia curg șuvoi

Nimic nu mai este viabil din ceea ce palarierul scotian James Wilson, un slujitor privilegiat de lux al Imperiului Britanic, a planuit cand a infiintat revista financiara The Economist, in 1843. Au ajuns la cosul de gunoi al istoriei toate ideile sale manipulatoare – unele narcotizante precum opiul, care erau in profitul colonial al globalistilor si in dauna libertatii natiunilor – privind comerțul liber, internaționalismul și interferența minimă a guvernului în afaceri si in economie.

Comert liber? Nexam, globalistii britanici au abuzat grav legile economiei de piata si si-au distrus prin brexit relatiile cu europenii. Internationalism? Nici urma, doar egoism feroce si lacomie nesatioasa. Neinterventionism? Statul britanic este un interventionist activ si masiv, el decide in locul firmelor de la cine sa se cumpere si cui sa se vanda.

Ce a mai ramas din profilul identitar al revistei The Economist?! Doar numele, care si el este in pericol sa ajunga la cosul de gunoi al inutilitatii si necredibilitatii, ca urmare a minciunilor fatise si grosolane despre Rusia, care curg in suvoaie. The Economist minte precum respira, fara oprire, ca „ Putin riscă să scape de sub control Rusia în timp ce țara se transformă într-un stat eșuat”. Cine este Marea Britanie? O insula mica si saraca in resurse, pe care Londra a adus-o in stare de profunda criza economica, prin ruperea relatiilor sale de integrare cu continentul european, iar populatia britanica este deliberat infometata si tinuta in frig, prin ruperea relatiilor energetice si alimentare ale regatului cu Rusia. Cine este Rusia? Cea mai mare tara din lume, superbogata in resurse naturale, cu un stat puternic, suveran, natiocrat si liber de globalism, unde oamenii nu sunt sclavii iudeocratiei globaliste, genocidare si jefuitoare, iar liderul rus Vladimir Vladimirovici Putin este iubit si urmat de poporul rus, pentru ca este unul dintre ei si pentru ei. Dar Putin e stimat si respectat si in lume, careia ii asigura mare parte din resursele pentru nevoile alimentare si energetice. Prin minciunile sale despre Rusia, publicatia The Economist – ale carei articole sunt in marea lor majoritate nesemnate – risca sa transforme, curand, vechea zicala „a minti ca o gazeta americana” in „a minti ca o gazeta britanica”. Sau si mai aplicat: A minti ca o gazeta globalista.

Sursa minciunilor revistei financiare britanice The Economist despre Rusia: https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/the-economist-putin-risca-sa-scape-de-sub-control-rusia-in-timp-ce-se-transforma-intr-un-stat-esuat-2161547    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: