Barbaria cancel culture la Cupa Mondială din Qatar: SUA șterg simbolul lui Allah de pe steagul Iranului!

Darwinismul globalistilor, de selectie rasiala prin mijloace care le scuza scopul de rasa „aleasa” si de doborare rasista a „celorlalti”, considerati rase „inferioare”, si-a facut simtita prezenta agresiva si la Cupa Mondiala de Fotbal din Qatar.

SUA si-au probat barbaria cancel culture, care face ravagii in America, exportand-o nepermis in competitia sportului rege, desfasurata in tara islamica a arabilor qatarezi, si afectand sensibilitatile cultural-religioase ale intregii lumi islamice.  

SUA au îndepărtat „semnul lui Allah” de pe steagul Iranului, înaintea meciului de marți dintre echipele celor doua tari, la Cupa Mondială 2022. In Grupa B, Iranul ocupă locul doi, cu un punct în fața SUA și la un punct în spatele Angliei.

„Federația iraniană de fotbal a trimis un e-mail către Fifa, cerând ca aceasta să emită un avertisment serios către federația americană”, a precizat agenția oficială Irna. „Într-un act neprofesionist, pagina de Instagram a Federației americane de fotbal a șters simbolul lui Allah de pe steagul iranian”, a denuntat Iranul actul vandal al SUA, neprovocat si care nu-si are locul in lumea sportului si civilizatiei.

Drapelul Republicii Islamice Iran are trei culori: verde, alb și roșu, cu o formă stilizată a cuvântului Allah în centru. Cuvântul Allah a fost eliminat de pe drapel pe o pagină de Instagram a federației SUA, insultand de fapt tot Islamul.

SUA au pretextat ca au sters cuvantul Allah „pentru a-și arăta solidaritatea cu femeile din Iran” și „doar în acest caz”, potrivit unui oficial. Pretextul nu disculpa insa, ci, dimpotriva, incrimineaza SUA, ca element material care le leaga de instigarea darwinista a revoltelor extremistilor din Iran, cat si de lezarea intentionata a credintelor si obiceiurilor islamice, cele doua acte fiind folosite de catre SUA ca arme de razboi hibrid. Dar scuza acuza si pentru ca duc conflictele politice dintre cele doua tari pe terenul competitiei de fotbal dintre acestea, pentru calificarea in optimi, atragand atentia ca SUA nu sunt corecte.

Nimeni nu se indoieste ca incidentul ofensator a fost pus la cale de globalistii de la Casa Alba, dupa tipicul darwinist „Noi sus, ceilalti jos”, pe care il aplica tuturor. Termenul discriminator „ceilalti” sau „altii” este utilizat si de evreul progresist Yuval Noah Harari in cartea sa „Sapiens” (2011), care este un discurs esential de darwinism rasial total, prin selectia raselor, si o germinatie pentru nazism si progresism.  

Sursa: https://sport.hotnews.ro/stiri-cm2022_qatar-25929170-cupa-mondiala-iranul-protesteaza-impotriva-sua-pentru-eliminat-simbolul-lui-allah-steagul-sau.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: